Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 07 мая 2024
13:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В рамках реализации проекта "Электронное село" в сети Интернет созданы веб-сайты 22-х районов области

В рамках реализации проекта
adm.dp.ua
У Дніпропетровській області завершено реалізацію спільного проекту „Електронне село”, який впроваджувався за участі Дніпропетровської області, Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Фонду Східна Європа.

Підсумки впровадження проекту підбивали на Всеукраїнській конференції з питань інформатизації та упровадження технологій електронного урядування в роботу органів місцевого самоврядування та виконавчої влади. У її роботі взяли участь заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Антонов, голова обласної ради Юрій Вілкул, перший заступник голови Держкомінформатизації України Андрій Семенченко та виконавчий директор Фонду Східна Європа Віктор Лях.

Дніпропетровщина стала першим регіоном України, де створено власний регіональний акредитований центр сертифікації ключів. Перший заступник голови Державного комітету інформатизації України Андрій Семенченко урочисто вручив керівництву області сертифікат про акредитацію центру сертифікації ключів.

Основні заходи проекту „Електронне село” спрямовано на розвиток сільських територій, де сьогодні спостерігається „інформаційний голод” та які не в змозі вирішувати подібні завдання власним коштом. Завдяки цьому проекту вдалося не тільки об’єднати в єдину інформаційну мережу усі місцеві ради, але й забезпечити їм умови роботи дійсно „європейського рівня” – з наданням доступу до мережі Інтернет, системи регіональної електронної пошти та правової бази „ЛІГА:ЗАКОН”.

За час реалізації проекту в мережі Інтернет оприлюднені веб-сайти 22 районів області з можливістю представлення кожного органу місцевого самоврядування району – сільської та селищної ради - на окремій сторінці сайту (див. докладнiше - прим.ред. gorod.dp.ua).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (23.12.09 21:43): Нормальный проект, и на самом деле работающий.
Помимо 22 сайтов подключено 330 районных и поселковых советов.
Не все так плохо, а скорее наоборот :)))
Ответить | С цитатой
охотник  (23.12.09 19:38): так це правда "Весела ферма" Ответить | С цитатой
Инквизитор  (23.12.09 15:27): Хорошо бабло освоили, хорошо.. Будет за что новый год отпраздновать ;) Ответить | С цитатой
Артем  (23.12.09 12:29): Лучше бы написали веб-страницы, а не сайты, ибо таковых по представленной ссылке не имеется, разве что домены для почты каждого района разные. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте