Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
15:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 10 декабря

Криминальная сводка на 10 декабря
1. 4 грудня п. р. близько 14.00 до однієї з лікарень м. Кривого Рогу з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом ребер був госпіталізований 44-річний громадянин, який 8 грудня від отриманих травм помер у лікарні. За скоєння злочину співробітниками Криворізького райвідділу міліції затримані 23-річна громадянка та 44-річний раніше засуджений чоловік без визначеного місця мешкання. Як було встановлено співробітниками міліції, 4 грудня близько 10.00 за місцем мешкання зловмисниці чоловіки розпивали спиртні напої. Коли постраждалий знаходився в безпорадному стані після вживання спиртного, зловмисники руками та ногами завдали йому тілесні ушкодження. За даним фактом слідчим відділом Криворізького райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 9 грудня п. р. близько 18.00 в ході санкціонованого обшуку в квартирі одного з будинків м. Дніпродзержинськ співробітниками Заводського райвідділу міліції у 32-річного господаря оселі були вилучені наркотичні речовини, а саме: «Макова соломка» вагою 2 кг, «Маріхуана» вагою 300 г, а також 7 мл. наркотичної речовини «Опій». Наразі вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

3. 8 грудня п. р. о 15.40 в одному з будинків м. Дніпродзержинська з чотирма різаними ранами спини та двома різаними ранами грудної клітини був виявлений труп 46-річного господаря оселі. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками Баглійського райвідділу міліції м Дніпродзержинська за скоєння злочину затриманий 23-річний чоловік без визначеного місця мешкання. Як було встановлено співробітниками міліції, 7 грудня близько 18.00 зловмисник та постраждалий у будинку господаря розпивали спиртні напої. Між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої затриманий кухонним ножем завдав хазяїну смертельні поранення та заволодів телевізором. Знаряддя злочину та викрадений телевізор вилучені. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


обыватель  (15.12.09 18:33): Работы нет, заняться нечем, за зрелища нечем платить, денег на содержание жилья нет - становятся бомжами. Что остается? Украсть, продать, напиться, забыться. Дальше дорога раздваивается: тюрьма или могила. Такою нашу жизнь сделала наша власть, которую выбрали сами. Значит сами и виноваты! Ответить | С цитатой
Сирожа Мудакоф  (14.12.09 09:45): Повод выпить! А думать нам ни нада! Ответить | С цитатой
Константиныч  (12.12.09 19:44): Почти везде присутствует фраза "розпивали спиртнi напоi". Повод задуматься Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте