Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
04:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Низка підприємств житлово-комунальної сфери регіону не почали розраховуватися за газ

Низка підприємств житлово-комунальної сфери регіону не почали розраховуватися за газ
З початку вересня до початку жовтня ціла низка підприємств житлово-комунальної сфери Дніпропетровщини не розраховувалася з газопостачальними компаніями за спожитий в минулому опалювальному сезоні газ, хоча того вимагає постанова Кабінету Міністрів України. Про це начальник Головного управління з питань паливно-енергетичного комплексу Дніпропетровської облдержадміністрації Василь Кривошея повідомив на обласній селекторній нараді, яку голова облдержадміністрації Надія Дєєва провела з керівниками міст та районів області 9-го жовтня.

За інформацією посадовця, згідно з урядовою постановою, українські підприємства житлово-комунальної сфери з 1-го вересня по 15-те жовтня нинішнього року мали б узгодити графіки погашення своїх боргів із газопостачальниками і здійснити розрахунки за 60% недоїмки.

Між тим, як зазначив посадовець, Криворізька ТЕЦ, МКП «Криворізькі міські теплові мережі», КП «Павлоградтеплоенерго» зовсім не розпочинали розрахунки з газопостачальниками, МКП «Дніпропетровські міські теплові мережі» перерахувало тільки 3% боргу, а Дніпродзержинська ТЕЦ — 7,5% боргу.

95% заборгованості за природний газ, за інформацією Василя Кривошиї, припадає на 4 великих міста Дніпропетровщини — Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ та Павлоград, причому із 91-го підприємства, які є боржниками ДК «Газ України», повністю спожитий газ оплатило тільки 28, в основному, це невеликі котельні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Роман  (11.10.06 08:01): Да мне непонятно куда деньги-то идут?Вернее понятно куда - их воруют.Куда смотрят правоохранительные органы, СБУ и остальные организации, призванные следить за расходованием поступающих платежей. 80-85% населения исправно оплачиваемые комуслуги.... зла нехватает.. У нас наверное надо поступать как в нормальных странах: украл миллион, за решетку пожизненно с конфискацией. Вот тогда не повадно будет воровать!!!А мы имеем все наоборот:украл 100 грн - на 10 лет. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте