Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
13:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровець виборов право представляти Україну на Чемпіонаті світу з більярду

Дніпропетровець виборов право представляти Україну на Чемпіонаті світу з більярду
Дніпропетровський спортсмен Артем Мойсеєнко ввійшов до складу української збірної, яка представлятиме країну на Чемпіонаті світу з більярду (гра «Піраміда»), що відбудеться в грудні поточного року в м. Тампера (Фінляндія). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив віце-президент Федерації більярдного спорту України Юрій Ляшенко.

За словами Юрія Ляшенка, за це право боролися вісім спортсменів, але в результаті відбірних зустрічей, що пройшли 7-8 жовтня у Кременчуці, була сформована збірна України серед чоловіків у складі: Ярослав Винокур (Одеса), Олександр Паламар (Харків), Артем Мойсеєнко (Дніпропетровськ) та Юрій Тарасюк (Київ).

Як відзначив Юрій Ляшенко, Артем Мойсеєнко вже протягом двох років виступає у складі збірної України. Займається у більярдному клубі «Рассвет» (Дніпропетровськ).

14-15 жовтня у Кременчуці відбудеться аналогічний відбір серед жінок для формування жіночої збірної України на Чемпіонат світу з більярду (гра «Піраміда»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте