Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
13:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

"Карпати" - "Дніпро" 0:1. Харлей ДАВІДСОН і ковбой ЄЗЕРСЬКИЙ

Карпати 0:1 Дніпро
Єзерський 20

Тлумак, Федорів (Фещук 65), Тимчишин, Іщенко, Лапко (Ідахор 73), Годвін, Шмаков, Пшеничних, Батіста, Худоб'як, Сучков (Кобін 46)
Предупреждения: Пшеничних 15, Годвін 53, Лапко 71
Кернозенко, Грицай, Єзерський, Шелаєв, Корніленко (Мелащенко 80), Русол, Главіна (Куслій 61), Андрієнко, Шершун, Давідсон (Бартуловіч 90), Назаренко
Предупреждения: Кернозенко 43, Шелаєв 73
Удаление: Кернозенко 62

Кілька турів тому, „Карпати” перемогли місцевий „Іллічівець” на день Маріуполя. Коли 750-річчя святкував Львів, грати проти „зелено-білих” приїхав „Дніпро”. До матчу, обидві команди ділили в турнірній таблиці 5-6 місце. До цієї гри, у них було по 8 перемог, стільки ж нічиїх та поразок. Після матчу, „Дніпро” випередив „Карпати” по очках і по статистиці.

Головний тренер „Карпат” Олександр Іщенко знову зробив експеримент. Цього разу, „Карпати” грали з п’ятьма захисниками. Це при тому, що основний гравець оборони Андрій Распопов відбував дискваліфікацію. Тимчишин та Лапко, які надійно відіграли у Сімферополі, знову вийшли зі стартових хвилин. Звична центральна ланка, тільки цього разу, на фланги вийшли Сучков та Худоб’як. Молодий Кобін, якому дісталася порція критики від наставника, грав у другому таймі. Попереду один Батіста. Він хоч і старався та боровся з захисниками „Дніпра”, не завдав у їхні ворота жодного удару.

„Дніпро” відзначилося на 20-й хвилині гри – Назаренко подав з кутового, Єзерський вистрибнув вище за всіх і головою пробив у незахищений кут воріт Тлумака. До цього, реальну нагоду забити мали „Карпати”. Федорів гостро прострілив у воротарський майданчик, але Батіста не дотягнувся до м’яча. У „Карпат” відчувалися серйозні проблеми. Перша стосувалася браку у передачах та прийомі. Інша у гравцях „Дніпра”. Якщо Назаренка більш-менш „прикрив” Лапко, то зупинити на правому фланзі швидкого та технічного Давідсона було дуже важко. Один з його проходів від середини поля мало не закінчився голом, але трохи не склалося з останнім пасом. Бразильська відповідь „Карпат”: Батіста обігрує групу дніпрян, але удар з носка без замаху у нього не виходить. Після цього, Єзерський мало не забив гола-двійника, тільки тепер у інший кут. Знову перестрибнувши карпатівський захист, він поцілив у штангу.

З початку другого тайму, „Карпати” спробували грати гостріше, але Русол, Шершун та Єзерський легко справлялися з господарями. Якщо Худоб’як чи не в кожному епізоді обігрував двох суперників, неодмінно зупинявся на третьому. До речі, на матч до Львова прилетів Андрій Баль, очевидно не для перегляду гравців „Дніпра”. Сказав, що дивитися на карпатівців. Ясна річ, жодних прізвищ не назвав. На 60-й хвилині гри Худоб’як „заробив” для „Дніпра” вилучення. Тлумак запустив м’яча до воріт Кернозенка. Захисники такої передачі не очікували, тому на ривок Худоб’яка уваги не звернули. Голкіпер гостей вийшов занадто далеко зі свого штрафного і зловив м’яча. Побачивши перед собою червону картку сперечатися з Жуковим не став і спокійно покинув поле. Замість нього місце у воротах зайняв Куслій. Особливо важкої роботи у нього не було, чомусь карпатівці по воротах не били.

Олександр Іщенко спробував реалізувати чисельну перевагу – замість двох захисників Лапка та Федоріва він кинув у бій Фещука та Ідахора. Але це тріо нападників грало не краще за одного Батісту, моментів й надалі не було. Залишившись з трьома захисниками, „Карпати” мало не пропустили вдруге. Назаренко пройшов по „безхозному” правому фланзі та вивів сам-на-сам з Тлумаком Мелащенка. Форвард трохи забарився з ударом і Пшеничних виніс м’яча куди подалі. Фінальний штурм „Карпатам” не вдався. Банальні навіси, простріли, спроби ударів. Усе марно. Чи не єдину гольову нагоду втратив Худоб’як – з правого кута штрафного він сильно пробив, але від захисника м’яч вийшов на кутовий.

Олександр Іщенко, головний тренер „Карпат”: „Перш за все, хотів би привітати всіх вболівальників „Карпат” зі святом міста Львова. На превеликий жаль, нам не вдалося підтримати святковий настрій і використати ті моменти, які мали команда. Ми свідомо почали грати на контратаках, і намагалися використати швидкісні флангові атаки. Проте велика кількість браку не дозволила нам це зробити. Ми сподівались, що буде перевага „Дніпра” після розіграшу стандартів, перш за все, за рахунок гравців, які грали на чемпіонаті світу. Зрештою так воно і сталося. Поки Сучков та Годвін розбиралися, хто гратиме проти Єзерського, гол влетів у наші ворота. А загалом в мене немає претензій по самовіддачі гравців. Щодо перетримки м’яча у другому таймі зі сторони Батісти та Годвіна, то ми боремось з цим, але наразі не так ефективно, як би хотілось. Сподіваємось, що надалі комбінаційна гра „Карпат” наладиться і ми зуміємо з точки зору результату грати гідно і на своєму полі, бо наразі виходить що на чужих полях нам грати легше”.

Олег Протасов, головний тренер „Дніпра”: „Повинен сказати, що для нас відбулася радісна подія, адже ми перервали нічийну серію з п'яти матчів і тим більше в зустрічі з хорошою командою, на чужому полі, при такій кількості глядачів. Думаю, що хлопці заслуговували на перемогу, тому що в першому таймі ми володіли ситуацією, хоча й в "Карпат" були непогані моменти забити гол. Але після забитого голу "Дніпро" контролював ситуацію, та ми непогано тримали м'яч у середині поля. Момент вилучення не можу коментувати, тому що в цей момент відвернувся на тренерській лавці. Нам треба було перебудовуватися й грати на утримання рахунку і, думаю, що ми із цим упоралися, хоча це було й не так видовищно. Щиро хочу побажати успіхів "Карпатам", адже команді не просто відразу добре виступати після повернення у вищу лігу. У вас є непогані футболісти, загалом гарна команда”.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юджин  (02.10.06 20:33): мы были во Львове! это была незабываемая поездка и такая нужная победа! а Мелаха разочаровует в который раз! Ответить | С цитатой
Игорь  (02.10.06 15:31): Мелащенко такой момент запорол. Слава тупанул. А так вырвали и выстояли победу. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте