Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
09:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Реорганізація галузі охорони здоров’я в Україні по-справжньому ще не розпочалася

Реорганізація галузі охорони здоров’я в Україні по-справжньому ще не розпочалася. Про це Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко заявив, виступаючи на підсумковій нараді Управління охорони здоров’я міськради 9 лютого.

«Реорганізація охорони здоров’я по-справжньому не почалася. В Міністерстві, яке розробляє її план, немає єдиної позиції, змінився Міністр, змінилась ситуація і знову ми постали перед тим, що методології, програми реформування галузі, яку б підтримували в усіх регіонах, на сьогодні немає», — сказав міський голова.

Водночас, за його словами, основне завдання, що нині стоїть перед галуззю, «зберегти те, що є».

За інформацією Івана Куліченка, цього року на потреби галузі медицини з бюджету Дніпропетровська буде виділено на 28 млн грн більше, ніж було минулого року, тоді як фінансування інших бюджетних сфер — освіти й культури — суттєво не змінилося. Міський голова висловив сподівання на те, що ці кошти будуть витрачені так, що «галузь від цього виграє і зможе вирішити передусім найголовніші, найскладніші проблеми». Передусім, на думку міського голови, це — розв’язання проблем із забезпеченням якісними медичними послугами мешканців околиць міста, реконструкція систем тепло- і водопостачання лікарень тощо.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте