Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
09:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Як прожити без води?

Наслідки того, що наробили сильні морози з житловими комунікаціями, й досі не можуть ліквідувати. Як приклад, ситуація, що склалась у будинку сорок чотири на проспекті Петровського. Низькі температури пошкодили водогінні труби. Вони стали протікати й затоплювати підвал, тому ремонтники змушені були відключити водопостачання. Вже четвертий тиждень мешканці добиваються відповіді: коли ж полагодять комунікації й з«явиться вода у квартирах? Однак втішних прогнозів їм отримати так і не вдалось.

Умови, в яких зараз доводиться жити мешканцям сорок четвертого будинку, нормальну людину просто шокують. Тріщини в стінах, розбиті під«їзди — це те, з чим мешканці змушені завжди миритись, та все ж вони не втрачають надії, що міська влада колись наведе й тут порядок. Коли в будинку по проспекту Петровського сорок чотири не стало води, його мешканці звернулись до свого КЖЕПу № 34, тому що житлово-комунальні підприємства несуть відповідальність за справність будинкових комунікацій. За словами начальника КЖЕПу № 34 Сергія Долотказіна, з настанням небувалих морозів комунікації майже кожного будинку на проспекті Петровського дали тріщини чи взагалі прорвались. Щоб полагодити це, не вистачало робочої сили та необхідних матеріалів. У цей період працівники КЖЕПУ в першу чергу старались утримати в оселях тепло, чого б це не коштувало. Над цим і працювали.

А в будинку сорок чотири, вважає Сергій Долотказін, й справді ситуація складна. Щоб відновити водопостачання, потрібна повна заміна водогінних труб. У теперішньому стані вони непридатні до експлуатації. Втім, для всіх відновлювальних робіт труби вже закупили, зараз їх установлюють у будинку на сусідній вулиці. Незабаром дійде черга й до сорок четвертого.
Gorod.dp.ua на Facebook.


L  (07.02.06 13:34): КЖЕП № 35 вообще нужно ликвидировать. Шаражка в прямом смысле.Позор ж/м "Победа". Ответить | С цитатой
Katrin  (07.02.06 13:05): КЖЕП № 34 вообще отвратительно работает. Дворников уже, наверно, несколько лет внизу ул.Караваева никто не видел, воды несколько дней не было в 1-ю неделю холодов не только по Петровского 44. Невозможно вызвать ни слесарей, ни сантехников вовремя. Сложилось впечатление, что в этом КЖЕП, вообще никто ни за что не отвечает. Уже не говоря о том, что в подъездах никто кроме жильцов никогда не убирает, а плата за коммунальные услуги жильцы перечисляют. Куда она идёт?! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте