Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
02:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Різдвяне свято на житловому масиві «Северный» у Дніпропетровську

На житловому масиві «Северный» на території храму Ікони Божої Матері Іверська», що у Дніпропетровську, 6-7 січня відбудеться святкування традиційного Різдвяного свята. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила одна з організаторів свята — Наталія Скоробогатова.

За інформацією Наталії Скоробогатової, святкування Святого вечору розпочнеться 6 січня о 15.00. вечірнім богослужінням у храмі, а з 18.00. розпочнуться святкові народні гуляння. Так, на яскраво увібраній галявині біля храму будуть розміщенні новорічна ялинка з зіркою на верхівці, ікона, фігури різних звірів, дерева будуть прикрашені гірляндами різноманітних вогників, також по радіо лунатиме музика, звучатимуть вірші на різдвяну тематику. Діти матимуть змогу розказати віршики, проспівати пісеньки про Новий рік, зиму, Різдвяний вечір Снігуронькам і за це отримати солодощі. По всій території будуть розташовані палатки, в яких всі гості свята матимуть змогу пригоститися гарячим чаєм, печивом, цукерками.

7 січня свято продовжиться, так, о 8.00. у храмі ікони Божої Матері Іверська» відбудеться святкова літургія на честь Різдва Христова. Потім з 10.00. біля ялинки відбудеться свято для дітей за участю ростових ляльок, а о 12.00. у актовому залі середньої школи № 39 вихованці недільної школи покажуть різдвяну виставу.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте