Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
02:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У 2006-ому році Дніпропетровська влада сприятиме розвитку мистецтва петриківського розпису —начальник обласного управління культури

У 2006-ому році Дніпропетровська обласна влада сприятиме подальшому розвитку мистецтва петриківського розпису. Про це начальник Управління культури і мистецтва Дніпропетровської облдержадміністрації Іван Шулик заявив в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» 28 грудня. Зокрема, як запевнив Іван Шулик, уже нині влада сприяє «завантаженню роботою петриківських майстрів».

«Ми робимо їм замовлення і вже маємо результат. Ми вже сьогодні маємо цілий запас зроблених петриківцями прекрасних сувенірів, які є найкращими подарунками, які ми можемо подарувати як діткам, так і дорослим — заслуженим людям», — заявив Іван Шулик, додавши, що й наступного року обласна влада не залишить майстрів без замовлень на їхню продукцію. Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 9 грудня майстри Центру народного мистецтва «Петриківка» намагалися привернути увагу депутатів Дніпропетровської обласної ради до проблем народного мистецтва виставкою кращих робіт, розгорнутою у холі біля сесійної зали, де проходила чергова 29-а сесія облради 4-го скликання.

Як розповів тоді голова правління Центру народного мистецтва «Петриківка» Андрій Пікуш, наразі «Петриківка переживає глибоку, тяжку кризу, пов’язану зі спадом купівельної спроможності людей, внутрішнього ринку». Андрій Пікуш також наголосив, що галузь народного мистецтва потребує не тільки державної підтримки, а й зменшення податкового тиску.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте