Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вітання міського голови Івана Куліченка з Новим роком

Вітання міського голови Івана Куліченка з Новим роком
Дорогі земляки, шановні дніпропетровці!
Від щирого серця вітаю вас з Новим 2006 роком та Різдвом Христовим!

Жодне свято не дарує нам стільки світлих надій, такого передчуття щастя, як Новий рік. Кожен з нас у цей час робить висновки, осмислює пережите, замислюється про майбутнє своїх дітей та онуків.

Минулий для нашого міста рік був переломним, як з економічного, так і політичного боку. Але нам, дніпропетровцям, вдалося зробити багато успішних справ: виконані заплановані на 2005 рік міські програми з будівництва та благоустрою, капітального ремонту магістралей та озелененню вулиць, комп”ютеризації шкіл та придбанню нового медичного обладнання для лікарень, газифікації околиць та відновленню мереж освітлення.

Ми відбудували нову Набережну та вулицю Карла Лібкнехта, капітально відремонтували частину Донецького шосе, проспект Гагаріна, вулиці 6-ї гвардійської дивізії та інші.

Саме цього року у Дніпропетровську почалася розробка та виконання таких інвестиційних програм, як модернізація мереж водопостачання і вивіз побутових відходів. Звичайно, не все вдалося зробити так, як хотілося. Але динаміка розвитку Дніпропетровська на майбутнє визначена однозначно. Для цього ми в останні роки зробили досить грунтовну основу: навели порядок у центрі міста, капітально відремонтували мости та основні дороги, встановили десятки дитячих та спортивних майданчиків у дворах житлових масивів та багато іншого.

Тепер, на наступний рік, основними пріоритетними напрямками роботи міської влади, яких вже давно чекають мешканці міста, будуть повне відновлення на житлових масивах та околицях мережі освітлення, продовження капітального ремонту доріг міста, впровадження програм з забезпечення питною водою та чистоти Дніпропетровська та інших. На всі ці програми міська влада має намір наступного року значно збільшити кошти.

Якщо нам вдасться це все зробити, то наше рідне місто буде дійсно гарним та комфортним для життя.

Бажаю вам, дорогі земляки, залишити в минулому році всі негаразди, а у новий рік взяти тільки найкраще та улюблене. Нехай у кожній родині, у кожному домі будуть панувати щастя та благополуччя, любов та затишок! Здоров”я вам, та виконання всіх мрій! З Новим роком!

Міський голова Іван Куліченко
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте