Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
02:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Святкові дні мають пройти безпечно

На традиційній апаратній нараді міський голова Іван Куліченко дав розпорядження всім керівникам служб та управлінням міста забезпечити всі необхідні вимоги щодо безпечного святкування Нового року у Дніпропетровську. Мер поставив вимогу організувати всі необхідні заходи для забезпечення безпеки мешканців міста у місцях загальних свят – парку імені Лазаря Глоби та Тараса Шевченка. Це - протипожежна охорона і охорона громадського порядку у всіх районах міста.

Також Іван Куліченко дав доручення комунальним службам міста установити додаткові мусорні контейнери у місцях відпочинку жителів міста та забезпечити у повному обсязі вивіз відходів від житлових масивів на всі святкові дні січня.

Крім того, міський голова, доручив відповідним службам торгівлі забезпечити жорсткий контроль за якістю продукції, та заборонити торгівлю піротехнічними засобами та міцним алкоголем у місцях відпочинку громадян. Якщо це розпорядження не буде виконуватися, то мер потребує до порушників прийняти адміністративні заходи покарання.

Іван Куліченко сьогодні також виніс рішення і про те, що всі управління та служби міської ради будуть працювати у новорічні дні у режимі чергування - щоб всі проблеми та запитання мешканців Дніпропетровська були почуті та виконані.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте