Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська міська рада затвердила План поетапного переходу до організації первинної медико-соціальної допомоги на засадах сімейної медицини

На ХХХІІ сесії міськради ІV скликання, яка відбулася 23 грудня, депутати затвердили План поетапного переходу до організації первинної медико-соціальної допомоги на засадах сімейної медицини на 2006-2010 роки у межах асигнувань, передбачених міським бюджетом на охорону здоров’я та за рахунок власних надходжень закладів охорони здоров’я, отриманих згідно з чинним законодавством у рамках Програми первинної медико-соціальної допомоги на засадах сімейної медицини у м. Дніпропетровську.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», План передбачає 13 пунктів поетапного переходу, за якими планується провести підготовку та перепідготовку 150 лікарів за фахом «лікар загальної практики сімейної медицини» (30 лікарів на рік), розвивати мережу закладів охорони здоров’я, забезпечити оснащення 50 робочих місць сімейних лікарів із розрахунку 20 тис. грн (10 місць на рік), забезпечити оснащення 10 амбулаторій сімейної медицини із мінімального розрахунку 45 тис. грн. (2 на рік).

Як стало відомо, у рамках Програми первинної медико-соціальної допомоги на засадах сімейної медицини у м. Дніпропетровську на 2002–2005 роки були реконструйовані та відремонтовані амбулаторії загальної практики — сімейної медицини у селищі Краснопілля (міська клінічна лікарня №7), селищі Чаплі (12-те територіальне медичне об’єднання), міській лікарні №20, дві амбулаторії у мікрорайоні Таромське (міська лікарня №22). У лікувально-профілактичних заходах міста працюють вісім лікарів загальної практики — сімейної медицини. Працюють 15 дільниць сімейної медицини в 12-ому територіальному об’єднанні та 7 дільниць у міський лікарні №22.
Gorod.dp.ua на Facebook.


doc  (27.12.05 02:46): Для города семейные врачи не нужны, эта система не будет работать , а для сельских амбулаторий неплохо, хотя там и так один врач в облике всех специальностей сразу. Ответить | С цитатой
Nasik  (26.12.05 16:07): Идиотизм это всё. Семейная медицина по 10 врачей в год... Капля в море Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте