Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська область отримає додаткові кошти з держбюджету на ремонт і будівництво доріг

Дніпропетровська область наступного року отримає додаткове фінансування з Державного бюджету на ремонт і будівництво доріг. Про це на черговій 30-ій сесії облради повідомила голова обласної державної адміністрації Надія Дєєва, розповідаючи про розмову, яку вона мала з Прем’єр-Міністром України Юрієм Єхануровим.

«Ми входимо в проект Міністерства транспорту з доріг, і буде приділена значна увага дорожньому будівництву взагалі в нашій області. Ми входимо в проект із загальнодержавних доріг… Юрій Іванович дав доручення, щоб на вівторок були надані пропозиції, він буде особисто цей проект вести, тому що, дійсно, той стан доріг, який є у нас, він не відповідає рівню Дніпропетровщини і її вкладу в загальний обсяг доходів Державного бюджету», — зазначила Надія Дєєва.

Коментуючи інформацію Надії Дєєвої, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Швець заявив, що Дніпропетровщина має скористатися цією можливістю для завершення будівництва доріг, розпочатого цього року, зокрема в Павлограді, а також облаштувати магістраль міжнародного значення Москва—Сімферополь, 50 км якої проходить територією області.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте