Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська міська рада V скликання буде нараховувати 120 депутатів

Дніпропетровська міська рада V скликання буде нараховувати 120 депутатів
Дніпропетровська міська рада V скликання буде нараховувати 120 депутатів — за відповідне рішення проголосували більшість депутатів міськради. Про це інформагентству «Придніпров’я» стало відомо на ХХХІІ сесії міськради ІV скликання, яка відбулася 23 грудня.

Як стало відомо, за відповідне рішення, проект якого було внесено депутатами шести фракцій, проголосували 47 депутатів міськради.

Перед ухваленням цього рішення розглядалися пропозиція фракції «Батьківщини» про збільшення кількості депутатів із 80 до 90 чоловік, за нього проголосували 9 депутатів. Також позафракційні депутати, вносили пропозицію про збільшення кількості депутатського корпусу до 100 осіб, до речі, таку пропозицію підтримав і голова дніпропетровської міської ради Іван Куліченко, однак, за цю пропозицію проголосували 14 депутатів.

Довідка: Закон України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» був підписаний Президентом України Леонідом Кучмою 6 квітня 2004 року. 22 грудня Президент України Віктор Ющенко підписав Закон України №3253-IV «Про внесення змін до Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів». За яким кількісний склад міських рад може нараховувати до 120 осіб.

Зазначений Закон було прийнято Верховною Радою України 21 грудня 2005 року з урахуванням пропозицій Президента України. Повний текст Закону буде опубліковано незабаром.
Gorod.dp.ua на Facebook.


***  (26.12.05 10:54): А их все больше и больше становится... Дармоеды... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте