Студенти ДНУ імені Гончара змогли пройти цікавий та пізнавальний майстер-клас у шеф-кухаря ресторану зі світовим ім'ям.
Навчання на практиці, на думку фахівців, найефективніше.
Тому для студентів Кафедри туристичного бізнесу та гостинності ДНУ важливо не лише дізнатися про високу кухню, а й наживо доторкнутися до неї.
Це вдалося зробити на цікавому майстер-класі, про що у ДНУ Гончара повідомили:
«Навчання на практиці – це найкращий досвід!
Вчора на майстер-класі наші студенти та викладачі мали можливість спостерігати за роботою досвідченого шеф-кухаря ресторану "Giannivino" Андрія та бренд-шефа компанії "Gianni Group" Артема.
Це був чудовий шанс набути гастрономічний досвід, познайомитись із світовою кухнею та сучасними тенденціями в ресторанному бізнесі наочно.
Майстер-клас був присвячений приготуванню в сувіді.
Акцент зроблений на текстурах, які є проявом майстерності шефів в молекулярній кухні. Зелений соус під "ролом" є гороховим пюре. Збитий білий елемент збоку є пармезановою еспумою. В презентації страви акцент зроблений на туїле (чорна мереживна прикраса зверху), яке виготовлене з суміші борошна, води та активованого вугілля або чорного кунжуту для кольору, що додає візуальної привабливості та текстури.
Майстер-клас був проведений на базі навчальної лабораторії з ресторанної справи факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара».
Фото Кафедри туристичного бізнесу та гостинності ДНУ
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |