Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 27 октября 2024
23:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре капитально ремонтируют улицу Батумскую

В Днепре капитально ремонтируют улицу Батумскую

Погода благоприятствует проведению ремонтов дорог города.

Масштабы – впечатляют. С начала года привели в порядок покрытие около 200 городских улиц. А до конца года планируют завершить работы еще на 300 локациях.

Сейчас работа кипит на улице Батумской, и вот что об этом сообщают в городском Департаменте благоустройства и инфраструктуры:

«Ремонти дорожнього покриття – продовжуються. Сьогодні кипить робота по вул. Батумській. Задіяли 7 одиниць техніки.

«Ремонтуємо на ділянці від вулиці Гельсінської до проспекту Слобожанського. Це одна із останніх вулиць, яка цьогоріч буде відремонтована комплексно: спочатку проводять обстеження зелених насаджень, потім спеціалісти перевіряють наявність та стан водовідведення, а вже після виконання всіх цих робіт ми розпочинаємо ремонт доріг. Тут повністю замінять асфальтне покриття як на дорозі, так і на тротуарі. Уже виконані роботи з пониження бортового каменю для доступності малобільної групи населення. Також для зручності мешканців прилеглих багатоповерхівок улаштують паркувальні кишені для паралельної парковки вздовж вулиці. Загалом це в нас вже 10-та локація з такого комплексного ремонту», — прокоментував Дмитро Коробов, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради.

Задоволена роботами місцева мешканка пані Світлана: «Добре, що замінюють. Буде зручніше ходити».

Усі ремонти дорожнього покриття виконують за зверненнями дніпрян. Але є і винятки щодо ходу робіт.

«Хочеться звернути увагу, що на сьогодні вже третій рік поспіль заборонено виконання робіт з капітального ремонту, реконструкції та будівництва. Тому є локації за зверненням мешканців, які ми не можемо взяти до роботи. Адже є види робіт, які ми зараз не можемо оплатити підряднику, замовити проєктну документацію тощо», — підсумував Дмитро Коробов.

До кінця 2024 року у планах відремонтувати/замінити дорожнє покриття на близько 300 локаціях, зокрема комплексний ремонт буде проведений на 10 об’єктах: вул. Олександра Кукурби, бульв. Слави (ж/м Сокіл), вул. Б. Хмельницького, вул. Мільмана, пров. Орловський, вул. Батумська (від просп. Слобожанського до вул. Гельсінської), вул. Калинова (від вул. Зразкової до вул. Янтарної), пл. Соборна тощо. Це близько 110 тисяч квадратних метрів».

Фото – департамент благоустройства.








Gorod.dp.ua на Facebook.


фыва  (25.10.24 09:19): Тогда переименуйте улицу. Ответить | С цитатой
Житель бульвара.  (24.10.24 09:58): А бульвар Рубиновый вы когда будите делать. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте