Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 27 октября 2024
23:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Днепропетровщине диких животных вакцинируют от бешенства

На Днепропетровщине диких животных вакцинируют от бешенства

В нашей области стартовала кампания иммунизации диких животных против опасных болезней.

Разумеется, отловить и вакцинировать непосредственно диких животных – невозможно. Поэтому их иммунизация проводится традиционным способом, путем разбрасывания приманок с вакциной в местах наибольшей активности диких животных.

Кстати, в последние годы разные дикие животные (лисицы, кабаны и другие) часто были замечены в городской черте Днепра, о чем неоднократно рассказывал Городской сайт.

Днепровское управление ГУ Госпродпотребслужбы о данной кампании сообщает следующее:

«Увага! Стартує кампанія імунізації диких тварин проти сказу!

Дніпровське районне управління ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області повідомляє, що з 25 жовтня 2024 року розпочинається осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Кампанія проводиться відповідно до наказу Держпродспоживслужби України.

Як проводитиметься імунізація:

У зв’язку з воєнним станом, принади з вакциною будуть розкладати вручну спеціальні робочі групи. Приманки розміщуватимуть за межами населених пунктів: у лісах, на полях, вздовж доріг та біля водойм. Бригади будуть одягнені в спецодяг і працюватимуть з картою місцевості. Тривалість кампанії залежатиме від погодних умов.

Як виглядає приманка:

Це невеликі брикети розміром із сірникову коробку (3 см на 5 см) зі спеціальним запахом, що приваблює диких тварин. Всередині брикетів знаходиться полімерний блістер із вакциною.

Просимо мешканців:

Не чіпати приманки, не брати їх додому, не переносити з місця на місце.

Попередьте дітей, щоб не гралися з приманками, не розламували їх. Якщо тварина відчує запах людини, вона не з’їсть приманку.

Заздалегідь дякуємо за розуміння та підтримку!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте