Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 18 октября 2024
17:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Депутат від Лівого берега Дніпра відзвітував перед виборцями

Депутат від Лівого берега Дніпра відзвітував перед виборцями

Народний депутат України від Лівого берега Дніпра Дмитро Кисилевський оприлюднив звіт за п’ятий рік роботи в Парламенті. Нардеп є автором 95 законопроєктів та проєктів постанов, 11 з яких він подав за звітний період. Більшість з них сфокусовані на розвитку промисловості.

Основні законопроєкти звітного періоду:

1. Про спрощення зміни цільового призначення землі для будівництва заводів -- ухвалено.

2. Про Національну установу розвитку, яка фінансуватиме промислові проєкти -- прийнято в 1 читанні.

3. Про страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків – ухвалено.

4. Про звільнення від оподаткування виробництва дронів – ухвалено.

5. Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями в Україні – ухвалено.

6. Про спрощення приєднання промислових підприємств до електромереж – прийнято в 1 читанні.

Депутат є відповідальним у Парламенті за політику “Зроблено в Україні”. Опікується розвитком індустріальних парків, локалізацією в публічних закупівлях, програмами розвитку машинобудування та іншими. Фокусом цих зусиль є розвиток українського виробництва, залучення інвестицій і несировинний експорт.

В окрузі Дмитро Кисилевський комунікацію з виборцями побудував у форматі виїзної депутатської приймальні -- він сам приїжджає на місце проблеми на запрошення дніпрян. За звітний період проведено 113 зустрічей з виборцями в Індустріальному та Самарському районах Дніпра. За їх результатами 152 депутатських звернення направлено для вирішення проблемних питань.

Також Дмитро Кисилевський організовує допомогу 25 бригаді ЗСУ, в якій служать переважно жителі Дніпропетровщини. У звітному періоді бригаді було передано автомобіль, генератор електроенергії, FPV-дрони і “Мавіки”, 3D-принтер і витратні матеріали.

Народний депутат Дмитро Кисилевський організував оперативну допомогу для жителів будинків, зруйнованих після ракетних та дронових атак. Допомога будівельними матеріалами надана жителям Придніпровська, Чаплів, Рибальська, Південного, Самарівки.

Окремий пріоритет народного депутата – розвиток екосистеми технічної освіти в Дніпрі. За звітний період новий кабінет праці відкрито у 147 школі на Лівобережному-3. Сучасна майстерня стала однією з п’яти реконструйованих на даний час у межах ініціативи народного депутата. Станом на звітній період сучасні кабінети праці вже діють у школах №69, №39, №147. У школах №24 та №121 очікують відкриття на початку навчального року. У школах №63 і №131 почалась реконструкція кабінетів праці.

На Лівому березі Дніпра триває модернізація ПТУ №2 (АНД). Це ще один важливий елемент екосистеми технічної освіти, покликаний перетворити профтех на сучасний освітній простір, куди дитина буде хотіти вступити і в подальшому мати затребувану добре оплачувану роботу. Стартували з проєкту «Майстерня верстатників» – центру навчання операторів верстатів з ЧПК.

Триває робота по облаштуванню лабораторій мехатроніки в школах, в яких діти у межах навчальної програми з фізики та інформатики вчаться програмувати промислових роботів і знайомляться з промисловою автоматизацією. Лабораторії мехатроніки вже працюють у школах Лівого берега Дніпра: гімназія №3, школа №129, школа №139 школа №138. На дату підготовки звіту розпочались роботи з облаштування ще двох лабораторій мехатроніки в школах №134 і №57.

Серед проєктів народного депутата на Лівому березі також плановий ремонт скверів, відкриті тренування з воркауту для дітей, шаховий турнір “Кубок Лівобережжя”, передача нових книжок бібліотекам міста, аналіз якості води у водоймах та інші.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте