Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 16 октября 2024
03:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Як емоції впливають на наше життя? У Дніпрі проведуть відкритий тренінг з елементами арт-терапії

Як емоції впливають на наше життя? У Дніпрі проведуть відкритий тренінг з елементами арт-терапії

17 жовтня у Дніпрі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть відкритий тренінг з елементами арт-терапії від психологів ДСНС Донеччини. Зустріч допоможе пропрацювати внутрішні переживання, зняти стрес і віднайти гармонію через творчий процес.

За словами організаторів, у сучасному світі, коли стрес і напруга стають невід’ємною частиною повсякденного життя, важливо піклуватися про своє ментальне здоров’я. Проте не кожен має можливість або час звернутися до фахівців. Виправити це допоможуть психологи.

«Дбати про своє ментальне здоров’я у стресовий період складно, до того ж далеко не всі можуть звернутися по допомогу до професіоналів. Аби допомогти чернівчанам попередити та дізнатися як боротися з емоційним вигоранням, ми організовуємо відкриту лекцію із психологами ДСНС Донеччини», — зазначають у центрі.

Захід буде проведено з використанням елементів арт-терапії, що дозволить учасникам не лише теоретично, а й практично знайти способи покращення свого психологічного стану.

«Арт-терапія дозволяє з допомогою творчості пережити внутрішні конфлікти, тривогу, страхи, що турбують людину. Це надає людям безпечний і невербальний варіант для вираження своїх думок, почуттів та емоцій, вони можуть досліджувати й передавати свої найпотаємніші думки й переживання через створення прекрасного», — діляться організатори.

Зустріч проведуть у четвер, 17 жовтня, о 16:00 у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Старокозацькій 40б. Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте