Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
05:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Днепропетровщине освоили выпуск новейших вагонов-зерновозов

На Днепропетровщине освоили выпуск новейших вагонов-зерновозов

Очередной приятной новостью порадовали на предприятии «Днепрвагонмаш» из города Каменское.

Городской сайт неоднократно рассказывал о новых видах продукции этого предприятия. Во время войны здесь уже наладили производство нескольких типов современных вагонов, которые соответствуют европейским требованиям.

Очередной новинкой стали вагоны-зерновозы, о которых «Днепрвагонмаш» сообщил:

«Міжнародні проєкти для українських вагонів.

Не один місяць наполегливої роботи, обґрунтування доцільності та очікування рішення від міжнародної компанії щодо акцепту на закупівлю українських, виготовлених підприємством ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ вантажних вагонів. І ми готові розповісти про деталі проєкту.

По-перше проект спрямований на відновлення логістичних ланцюгів постачання та забезпечення сталості експорту української продукції (агро-, металургійної, хімічної, переробної та ін..) і розрахований не на один рік роботи. Проектом передбачено придбання понад 1500 вагонів різноманітних моделей та розробка нових моделей, але про це трішки згодом.

Однією з головних ініціатив проекту є забезпечення та зміцнення глобальної світової безпеки, а тому першочергово на підприємстві ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ будуть виготовлені вагони-зерновози, що за своїми техніко-експлуатаційними показниками дозволяють транспортувати більше, а витрачати на обслуговування менше. Головною особливістю вагонів-хоперів для зерна моделі 19-4146-01 є оптимальне співвідношення об’єму кузова (126м3) та маси тари (22,5т.) з найкращою вантажністю вагона, яка не притаманна жодному з вагонів-аналогів, та дозволяє перевозити 71,5 тон зерна у вагоні.

Напружений виробничий процес та віддана праця робітників сприяють виконанню міжнародного замовлення із забезпеченням вимог якості. Сьогодні на підприємстві працює понад 1000 робітників, у виробничий процес залучено понад 5 000 одиниць різноманітної техніки, обладнання та устаткування. Спільна робота людей та машин дозволяє створювати вантажні вагони від металопрокату до готової конструкції.

Однією з вимог замовника було застосування при виробництві вагонів якісного та високоміцного металопрокату, що відповідає міжнародним стандартам. Спільна робота як з українськими так і з європейськими виробниками сталевого металопрокату сприяє своєчасному забезпеченню виробництва необхідними матеріалами. І якщо до 2022 року комплектувальні до вантажних вагонів імпортувалися то війна стала викликом та поштовхом до роботи та опанування власного виробництва, зараз усі компоненти до вагона є повністю українського виробництва. Підприємством вже опановано виготовлення та сертифікований поглинальний апарат класу Т1 на завершальному етапі сертифікаційні випробовування апаратів класів Т2 та Т3.

Не зважаючи на повномасштабну війну в країні ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ працює, виконує існуючі договірні зобов’язання та виграє міжнародні проекти і все це насамперед для відродження українського машинобудування як локомотива економічного зростання країни та спрямовано на збереження цілісності колективу. За перше півріччя 2024 року підприємством сплачено понад 52,2 мільйони гривень податків, зборів і соціальних відрахувань або щомісяця понад 8,7 мільйони гривень.

ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ докладає максимом зусиль для реалізації міжнародного проекту. Хвилюючий та водночас продуктивний тиждень, представниками замовника, а це досвідчені експерти міжнародного рівня, відбувалося технічне приймання першої партії новозбудованих вагонів-хоперів для зерна. Вагони прийняті, міжнародні експерти високо оцінили конструкцію вагону та ті інноваційні вдосконалення які були втілені у рамках проекту. Команді підприємства є чим пишатися, але є й над чим працювати. Тому працюємо далі, вдосконалюємо існуючі моделі вантажних вагонів та створюємо нові».

Фото – «Днепрвагонмаш».



Gorod.dp.ua на Facebook.


обыкновенный коммунизм  (05.08.24 11:48): Вагоны для вывоза зерна также интенсивно закупались красной властью в 1929-1931г и именно этими вагонами вывозилось из страны зерно отобранное нелюдями-коммунистами у Украинцев с целью уничтожить их згнобив в голодоморе. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте