Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Майстер-клас, виставка та благодійний ярмарок. У Дніпрі організовують благодійну творчу майстерню — як долучитися?

Майстер-клас, виставка та благодійний ярмарок. У Дніпрі організовують благодійну творчу майстерню — як долучитися?

10 липня у Дніпрі проведуть благодійну творчу майстерню для дітей та дорослих. Учасники зможуть долучитися до майстер-класу, відвідати виставку та придбати вироби українських майстринь: виручені кошти спрямують на підтримку воїнів Сил Оборони.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Там кажуть: до участі запрошують усіх, хто шукає натхнення та прагне підтримати наших захисників.

«У цей складний час так важливо триматися разом та підтримувати наших захисників. Наша команда вирішила провести благодійну творчу майстерню — плануємо майстер-клас, виставку та ярмарок. Під керівництвом досвідченої майстрині — пані Руфіни — будемо виготовляти «Часничок» — традиційний український виріб, який стане чудовим сувеніром або подарунком. Також всі охочі зможуть відвідати виставку українських виробів та придбати окремі з них — а всі виручені кошти спрямують на допомогу воїнами Сил Оборони», — діляться у Гончаренко центрі Дніпро.

Творчу майстерню проведуть у середу, 10 липня, о 14:00 за адресою вул. Старокозацька 40б (Гончаренко центр Дніпро). Зареєструватися для участі у майстерні можна за цим посиланням.

При собі радять мати синтепон, поліетиленовий пакет, білі нитки та однотонну тканину розміром 15х15 сантиметрів.

«Приєднуйтесь до нас, щоб провести час у творчій атмосфері, навчитися новому та зробити свій внесок у підтримку наших захисників. Разом ми можемо більше!» — додають організатори.

Додамо, Гончанко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте