Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
04:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Для ветеранов Большой войны устроили теплую встречу в Ботсаду

Для ветеранов Большой войны устроили теплую встречу в Ботсаду

ДНУ имени Гончара и Ботанический сад участвуют в реинтеграции ветеранов войны.

Одним из шагов в такой программе стала встреча с ветеранами Большой войны в Ботсаду ДНУ. На этой встрече обсуждали и перспективы помощи ветеранам в получении дополнительного образования и обучения на курсах.

Об этом сообщил ректор ДНУ Сергей Оковитый:

«Ми в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара маємо великий потенціал, а головне – безмежне бажання долучитися до реінтеграції ветеранів не тільки на рівні національних чи регіональних проєктів.

Запропонували нашим Захисникам і Захисницям зустріч в Ботсаду ДНУ. Познайомилися, поспілкувалися, зрозуміли, які ідеї цікаві для втілення, що «відгукується».

Дякуючи Аліаді Канкава-Мансуровій, спілкування було родинним – родина ДНУ приймала родини воїнів, з дружинами і дітьми, песиком. Арттерапія від Кафедри образотворчого мистецтва і дизайну ДНУ, педагогічні таланти наших юних художниць допомогли потоваришувати студентам і ветеранам, адже вони майже одного віку.

Обговорили зацікавленість ветеранів в отриманні магістерської освіти або навчанні на короткотермінових курсах, у фізичній терапії в нашому палаці спорту, допомоги від Факультету медичних технологій діагностики та реабілітації, Центру соціальних ініціатив і волонтерства ДНУ та інших.

Далі буде!».

Фото со страницы Сергея Оковитого.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте