Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
08:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Украине выпустят новую монету

В Украине выпустят новую монету

Монета достоинством 10 гривен посвящена специальной службе транспорта.

Об этом сообщили в Нацбанке Украины:

«Найближчим часом в обігу з’явиться нова обігова монета номіналом 10 гривень. Але не проста, а пам’ятна!

Вона присвячена Державній спеціальній службі транспорту – військовому формуванню, що дбає про стійкість транспортної системи країни.

Сьогодні нову обігову пам’ятну монету презентували заступник Голови НБУ Олексій Шабан та Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту бригадний генерал Олександр Яковець. Також участь у заході взяли воїни служби – майор Володимир Луговський та лейтенант Іван Нежута.

За словами заступника Голови НБУ, нова монета є символом подяки та поваги до українських військовослужбовців, які стоять на сторожі національної безпеки та захищають українську транспортну інфраструктуру.

“Крім зведення оборонних фортифікацій та захисту транспортної інфраструктури України, воїни служби – одні з перших, хто заходить на щойно звільнені в боях території, відновлюючи зруйновану ворогом транспортну інфраструктуру, щоб забезпечити подальше просування Збройних Сил: знешкоджують вибухонебезпечні предмети, будують нові дороги і мости, зводять унікальні понтонні переправи”, – наголосив Олексій Шабан».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте