Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
12:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті влаштували масштабне дитяче свято «Яскраві діти Дніпра»

|«« «« »» »»|

У Дніпрі влаштували велике свято для дітей.

У Дніпрі, у парку ім. Т. Шевченка, відбулось масштабне свято «Яскраві діти Дніпра». Цього дня свої вміння, творчу майстерність демонстрували вихованці та педагоги дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР». Захід розділили на дві локації. У літньому театрі проходила концертна програма, де учасники демонстрували вокальне, танцювальне, театральне мистецтво, влаштували показові виступи з єдиноборств від педагогів закладу. На центральній алеї проходили майстер-класи з декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва, шахів, стрільби з лука, ракетомоделювання, настільного тенісу тощо.

«Сьогодні проводила майстер-клас із створення лелек-мотанок. Ця птаха є символом нашої країни. Вона обовʼязково принесе нам щастя і мир. Загалом нашим вихованцям на заняттях подобається робити такі вироби із тканини, ниток. Навесні ми активно виготовляли таких лелек. Тож сьогодні і з усіма відвідувачами парку поділилися секретами виготовлення такої роботи», — розповіла керівниця декоративно-ужиткового гуртка згаданого закладу позашкілля Світлана Левченко.

Учасник колективу «Сангіт» 16-річний Владислав Косенков станцював цього дня на сцені соло. Хлопець вже 10 років займається індійськими народними танцями.

«Захоплююся індійською культурою. Для сьогоднішнього виступу мій костюм власноруч пошила мама. Танцювальний номер створив сам. Він називається «Калі», – каже юнак.

«Масштабне дитяче свято провів один із найбільших наших закладів позашкілля — «ЛІДЕР». Через повномасштабне вторгнення, а раніше пандемію воно не проводилося. А цього року поновили. У цьому місці зібралися близько 700 вихованців закладу, їхні педагоги, які представили роботу 41 гуртка. Святкова програма проходила на двох локаціях. Це сцена літного театру, де були виступи та поруч алея, де проходили майстер-класи. Долучитися до них могли всі охочі. Мета такого свята – популяризація нашого позашкілля, гуртків», — зазначив в.о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський.

Директор дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР» Роман Нечепурук додав:

«Гала-концерт «Яскраві діти Дніпра» — це традиційний захід нашого закладу, який проводимо кожного року. Останні роки не вдавалося його провести. На щастя, цього року все вийшло. Такі відкриті заходи дуже важливі для наших вихованців. Вони демонструють свої вміння, майстерність, таланти. Запрошуємо усіх долучатися до наших гуртків».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (17)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (11)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті