Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
08:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн

Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн

Міністерство оборони України з 18 травня запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів з метою оновлення облікових даних в онлайн-режимі.

Як ідеться у повідомленні Міноборони в Telegram, завтра, 18 травня, набуває чинності оновлений закон про мобілізацію.

"Відзавтра всі чоловіки віком 18-60 років протягом 60 днів — до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані. Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, оновити дані можна будь-яким із наступних зручних для вас способів, у тому числі в режимі онлайн - через застосунок Резерв+. Цей застосунок буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня.

"Резерв+ надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі Оберіг. Це зручний спосіб виконання обов’язкової процедури оновлення особистих даних", - йдеться у повідомленні.

У цьому зв'язку, після оновлення даних у застосунку військовозобов'язані, призовники та резервісти зможуть побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе.

Також в Міноборони нагадують, що оновити дані можна офф-лайн у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг, які діють по всій країні.

"Якщо ви будете оновлювати дані через ТЦК, окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток", - сказано у повідомленні.

Водночас, з 18 червня у застосунку Резерв+ також з'явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про статус військовозобовʼязаних, призовників або резервістів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті