Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
18:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі повідомили про підозру двом домашнім тиранам

У Дніпрі повідомили про підозру двом домашнім тиранам

Чоловіки вчиняли домашнє насильство відносно жінок.

Правоохоронці неодноразово складали протоколи відносно порушників, проте підозрювані продовжували вчиняти домашнє насильство - тепер їм загрожує кримінальна відповідальність.

Слідчі повідомили про підозру 59-річному чоловіку, який мешкає в Соборному районі Дніпра та який вчиняв домашнє насильство відносно своєї 85-річної матері.

Не припинив вчиняти домашнє насилля відносно дружини після отримання судових рішень про визнання його винним за свої вчинки ще один кривдник в тому ж районі міста. Слідчі кваліфікували його дії за ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

За вчинення домашнього насильства законодавством передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Поліція Дніпра наголошує - домашнє насильство може передувати тяжким злочинам і про нього не варто мовчати. Обов'язково звертайтеся за номером 102!

Якщо ви стали жертвою або свідком домашнього насильства, одразу телефонуйте в поліцію для негайного реагування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Диевский Халк  (15.05.24 23:18): Меня давеча мамка заставила простьіню застирьівать после того как мне приснились ученицьі ПТУ на Гомсомольском острове.
Куда подзвонить, чтобьі к жестокой домашній тиранше сабака с Национальной милицией пришла???
Відповісти | З цитатою
Вася  (15.05.24 14:52): Тиран в кремле сидит, не надо его приравнивать к обычным людям, которые стукнули стерву и выжившую с ума старуху. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті