Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укренерго першим у світі впровадив комплексний антидроновий захист на високовольтних підстанціях

Укренерго першим у світі впровадив комплексний антидроновий захист на високовольтних підстанціях

"Укренерго" першим у світі впровадив комплексний антидроновий захист на високовольтних підстанціях, що зменшило шкоду від російських атак.

Про це розповів голова правління ПрАТ "Національна енергетична компанія Укренерго" Володимир Кудрицький на своїй сторінці в Facebook, пише УНН.

"Укренерго" - перший в світі оператор енергосистеми, який має комплексний антидроновий захист на своїх високовольтних підстанціях. І він вже довів свою ефективність, в рази зменшивши шкоду від останніх російських атак"- написав Кудрицький.

Він зазначив, що разом посадовцями Міністерства енергетики та Держагентства відновлення обговорювалися можливості посилення цього захисту та потреби для розбудови розподіленої генерації з заступницею Адміністратора USAID Ізобель Колман, послом США в Україні Бріджит Брінк, директором місії USAID в Україні Джимом Хоупом.

"Перед нами та Держагентством, яке допомогає нам у будівництві фізичного захисту, – нетривіальна задача: захистити 63 високовольтні об’єкти"- зазначив він.

Він зауважив, що партнери закупили та доставили понад 230 тисяч погонних метрів сталевих тросів та понад 20 тисяч тонн арматури на суму приблизно 18 мільйонів доларів. Крім захисту, партнери також готові надати допомогу у підготовці до наступного опалювального сезону.

"У найближчі роки наша енергосистема потребує щонайменше 2,5 ГВт маневрових генеруючих потужностей і 1 ГВт систем накопичення енергії. І чим швидше ми розпочнемо реалізацію цього завдання, тим більш стійкою буде українська енергосистема перед російськими атаками"- сказав Кудрицький.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ростислав  (06.05.24 11:52): То что тарифы подымут, это мы видим каждый год, начиная с 1991 года...
А то что бабки* украдут это как с забором Яценюка от москалей, не помогло...так и эта арматура и тросы...
Кто их вообще допустил к власти этих бездарей
Відповісти | З цитатою
Значит  (06.05.24 10:23): Опять тарифы поднимут. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті