Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські пластуни провели щорічні навчання

Дніпровські пластуни провели щорічні навчання

Під час щорічного дводенного збору члени організації «Пласт. «Дніпро» отримали багато корисних теоретичних та практичних знань.

Історія національної української скаутської організації ПЛАСТ бере свої витоки ще у далеких 1910-х роках. Близько 30 років тому було створено таку організацію й у Дніпрі. Її основне завдання – виховання патріотичної та всебічно розвиненої молоді.

За цей час навчання у «Пласт. Дніпро» пройшли тисячі мешканців міста.

Одним із головних заходів цієї організації стають щорічні весняні збори тренерів та педагогів, про які у «Пласт. «Дніпро» розповіли:

«Жодна світлина не передасть атмосфери, котра супроводжувала провід і учасників протягом цих двох днів...

І вже точно не розкаже про всі ті виклики, котрі ми здолали на шляху до вишколу!

Адже ніхто не додумався зазнімкувати, як писарка вишколу, подруга Ірця, збирала учасників у Харківській та Дніпропетровській областях, як бунчужний і за сумісництвом інтендант збирав необхідний виряд, як комунікували з КБ та зголошеними інструкторками. Навряд чи є фото того, як на вишкіл з Чорткова, Калуша і Кривого Року їхали Яна Петльована, Оля Новохацька та Юля Свірідова. Але у нас є купа фото з їхніх гутірок і ігор. А в учасників залишились безцінні знання. Нашу атмосферну ватру без вогню і без гітари також знімкував запрошений фотограф і ми вам покажемо з неї фото... Як тільки самі їх отримаємо.

А поки що можете подивитися, як органічно доповнили лаву учасників юначки з гуртків Білі Лами та Грозові Віли.

Якщо після всього цього у вас виникне питання, на якій саме локації були зроблені всі ці фото, то тепер будете знати, що завдяки плідній співпраці з Дніпровською міською радою нас гостинно прийняв Міський палац дітей та молоді, ми мали затишний простір і для гутірок, і для ігор, і для ватри на зеленій траві. У випадку потреби мали би і безпечне укриття, обладнане всім необхідним.

Але, на щастя, такої потреби не виникло! Дякуємо за це ЗСУ!».

Фото «Пласт. Дніпро».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті