Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
09:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Украине выпустили очередную марку в честь города-героя

В Украине выпустили очередную марку в честь города-героя

Она стала уже 7-й в серии «Города Героев» и посвящена Чернигову.

Во время Большой войны за героическое сопротивление врагам 10 городам Украины присвоено высокое звание Городов Героев. Шести из них уже были посвящены специальные марки.

Седьмым в этом ряду став Чернигов.

О выпуске новой маркисообщил генеральный директор «Укрпочты» Игорь Смилянский:

«Згідно Указу Президента, в Україні, станом на сьогодні, 10 міст-героїв: Буча, Ірпінь, Миколаїв, Охтирка, Волноваха, Гостомель, Маріуполь, Харків, Херсон та Чернігів. Ми вже випустили марки в серії «Міста Героїв», присвячені 6 з них, і сьогодні оголошуємо про випуск 7-ї марки серії – Чернігів.

Чернігівщина – регіон, що мав стати логістичним центром для ворога, якби не потужний український опір. Село Ягідне, де було взято у полон 360 мешканців, серед яких діти та навіть немовлята, яких тримали у тісному подвалі протягом 27 днів. Село Семенівка, куди волонтери евакуювали через річку людей з Чернігова. Чернігів та Ніжин, що трималися попри все. Завдяки небайдужості та сміливості місцевих та військових, Чернігівщина вистояла і досить швидко відновлюється. До речі, ЗМІ пишуть, що ще рік тому у регіон повернулося 95% людей і цифра постійно вирівнюється, це дуже хороший показник!

Тому віримо, що ці героїчні міста будуть надалі лише квітнути.

Ловіть посилання, щоб передзамовити: bit.ly/сhernihivregion

А в обіг введемо 3 квітня і, звісно, на Чернігівщині. Власники філабонементів впродовж дня отримають посилання на свої електронні скриньки.

Мене дуже тішить, що марки цієї серії дійсно є одними з найпопулярніших, і перші випуски, по суті, вже неможливо придбати, бо вони Вами розкуплені. Дуже сподіваюсь, що будуть ті, хто зможе зібрати всю колекцію, а в нас ще буде шанс, одразу після звільнення, запустити марки, присвячені тимчасово окупованим Волновасі та Маріуполю. Ну, а Миколаїв випустимо трохи пізніше в цьому році. Хто знає, може, й вся колекція буде у 2024, принаймні, я впевнений, ми всі про це мріємо.

А сьогодні вшановуємо героїчну Чернигівщину!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте