Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
05:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як підприємець зі Слов’янська відкрив унікальну бургерну – історія успіху релокованого бізнесу у Дніпрі

|«« «« »» »»|

Микола Мальченко із посмішкою готує бургер у власному закладі. Цей чоловік релокував свій бізнес до Дніпра.

«Сам я зі Слов’янська. Відкрив там заклад за декілька місяців до повномасштабного вторгнення», — розповідає чоловік. Бургерну та будинок чоловіка зруйнували ракети рф. Після приїзду до Дніпра, зрозумів — треба йти за мрією. «Аби відкрити свій бізнес, подав заявки на декілька грантів. На отримані майже пів мільйона гривень орендував приміщення та придбав обладнання. Доклав і свої гроші. За фахом я будівельник, працював так у Дніпрі декілька місяців», — поділився пан Микола.

Нині на Вокзальній площі, 2 працює заклад «Ланч бургер».

«Я особисто розробив рецептуру та технологію спеціальної булки, щоб комфортно їсти у дорозі чи в офісі. Або ж, наприклад, за деякий час після приготування страви. Туди за бажанням відвідувача закладу можна додавати соуси, овочі, м’ясо й головне — нічого не розсиплеться й не протече. Усе цілісне, навіть з часом», — показав власник закладу.

Поки у Дніпрі така бургерна одна. Наразі разом з паном Миколою там працюють дві жінки. Вони переселенки з Лисичанська та Харківщини. Микола навчив їх всього. Є плани і з розширення.

«Хочу відкрити ще п’ять таких ланчбургерних. Бо Дніпро велике місто. Ба більше, моя мрія, щоб розробку з рецептом булки для бургера розповсюджували по всьому світу під українським прапором», — наголосив Микола Мальченко.

До Дніпра переїхало 56 підприємств, 14 з них вже відновили своє виробництво. Значна кількість підприємців здійснили релокацію власним коштом та ресурсом.

«Приклад пана Миколи у тому, що він не зупинився, привіз свої унікальні розробки до Дніпра та планує масштабувати власний бізнес. Зі свого боку, ми всіляко сприяємо тому, щоб бізнеси з небезпечних регіонів нашої країни відновлювалися. Ми запрошуємо їх до участі у нетворкінгах, конференціях, вебінарах, таких як, наприклад, науково-комунікаційний проєкт для бізнесу та підприємців «Dnipro & Relocate», який тривав з жовтня 2023 року по 10 лютого поточного року. Якщо порівняти податки на доходи фізичних осіб, сплачені релокованими бізнесами до бюджету Дніпра за січень-лютий 2023 року та за відповідний період 2024 року, ми спостерігаємо їх зростання у 1,5 раза», — підсумувала Ірина Журавльова, начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гр-н  (12.03.24 10:34): Я завжди кажу таким людям: Дякую, що обрали Дніпро Відповісти | З цитатою
Горожанка  (12.03.24 05:24): где можно такое чудо попробовать?) Відповісти | З цитатою
Обыватель  (12.03.24 00:15): Что-то есть захотелось.
Вообще интересная булка с виду, не видел таких. Интересно даже, как оно на вкус.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті