Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
08:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Баскетболисты «Прометея» вышли в четвертьфинал Еврокубка

Баскетболисты «Прометея» вышли в четвертьфинал Еврокубка

Вчера вечером в 1/8 финала этого турнира баскетболисты из Слобожанского под Днепром разгромили греческий «Арис» - 95:67.

Переживания об итоге этого матча были немалые. Ведь в этом сезоне «Прометей» чередует удачные игры с провальными.

Но в итоге все завершилось уверенной победой наших земляков, о чемБК «Прометей» рассказал:

«6 березня «Прометей» розпочав свій шлях у плей-оф Єврокубка. На «Арені Рига» українська команда приймала грецький «Аріс» в матчі 1/8 фіналу турніру. «Титани» зуміли здобути перемогу з рахунком 95:67.

Зустріч розпочалася з ривка «Прометея», який одразу відірвався на відстань у кілька володінь. Це задало загальний настрій першій половині, яку «червоно-білі» у підсумку виграли з різницею «+19» (51:32).

У другій половині підопічним Ронена Гінзбурга вдалося лише продовжувати нарощувати свою перевагу, вдало нівелюючи сильні сторони суперника. У підсумку «титанам» вдалося виграти матч 1/8 фіналу та пройти в наступну стадію турніру.

Прикрий епізод трапився на останній хвилині зустрічі із Іссуфом Саноном, який у атаці підвернув ногу та не зміг завершити гру.

П'ятеро гравців «Прометея» набрали 10+ очок. Клавелл відзначився 16 очками, стільки ж на рахунку Агади та Ткаченка. У Марча 15, а у Балвіна 12 очок + 9 підбирань + 4 асисти. Саме чех із рейтингом ефективності 31 став найкращим гравцем поєдинку.

Таким чином «Прометей» став чвертьфіналістом Єврокубка. У матчі 1/4-ї українська команда зустрінеться із французьким «Бургом», який виграв групу Б в регулярці та пропускав перший раунд плей-оф. Для «титанів» це буде виїзна зустріч, що пройде наступного тижня, а формат чвертьфіналу такий же, як і в 1/8 – одна зустріч, переможець якої пройде у «Фінал чотирьох».

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург на післяматчевій пресконференції прокоментував перемогу над грецьким «Арісом» у 1/8 фінала Єврокубка:

«Ми грали чудово. Особливо в захисті. Ми билися. Можливо, це через те, що військові з України були тут, можливо, вони надихали наших гравців. Ми грали проти хорошої команди, однієї з найкращих команд Єврокубка за грою в захисті. І баскетболісти грали агресивно.

У нас є чимало пошкоджень, Липовий грав попри травму, Агада, Клавелл, але ніхто не хотів пропустити цей матч. Це чудово. Ми в топ-8, як і минулого року. Сподіваюсь, що ми продовжимо наступного тижня.

Щодо Санона поки не можу сказати нічого. Це буде велика втрата для нас, якщо Іссуф пропустить якийсь час. Але знову таки, Агада, Клавелл, Липовий сьогодні мали пошкодження, проте зіграли.

Також хочу сказати щодо Івана Ткаченка. Чудова робота в захисті. Йому вдалося зупинити їхню зірку, розігруючого. Максимальна повага».

Фото БК «Прометей».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте