Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
03:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Баскетболисты «Прометея» совершили в Евролиге почти невозможное

Баскетболисты «Прометея» совершили в Евролиге почти невозможное

В последнем туре группового турнира наши земляки крупно обыграли испанский «Ховентуд», скакнув с 6 места на 4 и получив преимущество в играх плей-офф.

Перед заключительной игрой группового турнира «Прометей» занимал 6-е место с очень призрачными шансами войти в четверку лучших и получить при этом более легкого соперника с играми на своей площадке на стадии плей-офф. Для этого надо было побеждать знаменитых испанцев с разницей минимум в 7 очков и ожидать благоприятного исхода игр конкурентов. 

Но в итоге все звезды благополучно сошлись на карте «Прометея».

Об игре и дальнейших планах команды БК «Прометей» сообщил:

«Прометей» переміг «Ховентут» в останньому турі регулярного чемпіонату Єврокубка та посів четверте місце в групі!

7 лютого «Прометей» на «Арені Рига» приймав «Ховентут» в рамках останнього туру групового етапу Єврокубка. Українська команда зуміла здобути перемогу з рахунком 94:80.

Команди провели результативну першу чверть, яка завершилась внічию (27:27). В другій 10-хвилинці ініціативу перехопили іспанці – «Ховентуту» вдалося піти на велику перерву за переваги «+6».

Вже у другій половині гості продовжили свій тиск на «титанів», вигравши третю чверть та відірвавшись в рахунку на 13 очок, однак «Прометей» потужним ривком у першій половині заключної чверті зумів нівелювати весь відрив суперника, зрівнявши рахунок, а потім і вийшовши вперед наприкінці основного часу матчу.

Четверту чверть команді Ронена Гінзбурга вдалося виграти із рахунком 36:9.

Найрезультативнішими гравцями зустрічі стали Іссуф Санон, який набрав рекордні для себе в Єврокубку 23 очки, а також Джиан Клавелл, що відзначився 24 очками.

Впевнена перемога дозволила «титанам» посісти четверте місце в своїй групі та зіграти матч першого раунду плей-оф на домашній арені.

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург на післяматчевій пресконференції прокоментував перемогу над «Ховентутом» в матчі Єврокубка:

«Це була чудова гра для нас. Перш за все, чудова атмосфера, навіть коли ми програвали «-13», «-14», вболівальники продовжували кричати та підтримувати нас. Сподіваюсь, на наступну гру тут також буде повна арена.

Ми показали характер. Не здалися. Ми змінили дещо в захисті, виходили малою п'ятіркою, і це добре спрацювало сьогодні, я радий. Так, це все тактика, але в кінцівці тобі потрібен характер гравців, щоб ніхто не здавався. Ні гравці на майданчику, ні гравці на лаві запасних. Навіть коли ти поступаєшся більшу частину гри, ти все одно не здаєшся. Ми зупинили їх у останній чверті, дозволили набрати лише дев'ять очок. 

Думаю, це чудова перемога для клубу, для України. Ми показали жагу до перемоги. 

До наступного матчу в Єврокубку ще місяць. Нам потрібно підтримувати форму. Зараз пауза на матчі збірних, багато гравців поїде до своїх національних команд. І в нас не буде дуже багато часу, щоб підготуватися. Сьогодні нам додалося впевненості, але ще місяць, це тривалий термін. 

Але атмосфера була чудова, вболівальники на трибунах не здавалися і передали це нашим гравцям. Усі виклалися на 100%. Та навіть у першій половині – ми грали нормально, але вони влучили багато триочкових, хоча зазвичай не кидають їх так. Але я щасливий».

 Тепер «Прометей» зіграє із грецьким «Арісом» в першому раунді плей-оф Єврокубка.

«Титани» посіли четверте місце в групі А за підсумками групового етапу і в першому раунді плей-оф Єврокубка в матчі на «Арені Рига» зустрінуться із п'ятою командою групи В, якою став грецький «Аріс».

Зустріч відбудеться 6 березня – переможець поєдинку пройде у чвертьфінал, де зустрінеться французьким «Бургом», який посів перше місце в групі В за підсумками групового етапу».

Фото БК «Прометей». 








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте