Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
16:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский Прометей утонул в Венеции

Днепровский Прометей утонул в Венеции

В очередном матче Еврокубка наши земляки показали настолько неубедительную игру, что главному тренеру команды пришлось извиняться перед болельщиками.

А ведь от игры в Венеции ждали только положительного результата!

«Венеция» уже утратила все шансы на выход в плей-офф. И поэтому не имела на матч особой мотивации.

С другой стороны, «Прометей» выход в эту стадию уже забронировал. А победой в Италии мог продвинуться вверх в турнирной таблице и получить более легкого соперника в играх на выбывание.

В итоге все закончилось разгромом клуба из Слробожанского. Об игре БК «Прометей» сообщил:

«Прометей» провів свій передостанній матч групового етапу Єврокубка проти «Венеції». Зустріч в Італії завершилась з рахунком 92:108 на користь господарів майданчика.

«Прометей» впевнено розпочав зустріч та провів хорошу першу половину, закріпившись у статусі лідера. Обидві чверті виграли підопічні Ронена Гінзбурга і на перерву пішли за переваги «+12».

Однак у другій половині ініціативу перехопила вже «Венеція» – третя чверть вийшла для італійців особливо успішною. У ній вони не лише нівелювали все відставання, але й вийшли вперед та відірвалися в рахунку, набравши 38 очок за 10 хвилин (проти 14 в «Прометея»). На старті заключної чверті «червоно-білі» зробили спробу камбеку, але не зуміли довести його до кінця, дозволивши «Венеції» довести матч до перемоги.

Для «Прометея» ця поразка стала восьмою в нинішньому сезоні Єврокубка, однак вона суттєво не впливає на турнірне положення команди в своїй групі. Ще минулого тижня «титани» гарантували собі місце у топ-6, а відповідно й місце у плей-оф.

Свій наступний матч «Прометей» зіграє цієї неділі. 4 лютого в ЛЕБЛ «титани» зустрінуться на виїзді з «Віймсі». А вже 7 лютого проведуть останній матч регулярного чемпіонату Єврокубка – прийматимуть в Ризі іспанський «Ховентут».

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург на післяматчевій пресконференції прокоментував поразку від «Венеції» в Єврокубку:

«Думаю, всім у нашій команді сьогодні має бути соромно. За цей виступ, за цей захист, особливо у другій половині. Ми маємо вибачитися перед нашими вболівальниками, перед керівництвом, перед усіма. Це дурня, це сором. Нам потрібно зупинити це. Ти можеш програвати матчі, але не так, як це відбулося сьогодні. 

Єдиний позитив – це те, що ми заздалегідь пройшли у плей-оф. Тож, мабуть, саме цьому гравці були гірше сфокусовані. Але знову – це сором, це не має так працювати, нам потрібно негайно це зупинити. І знову таки, вибачте за це».

Фото БК «Прометей». 




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (17)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (16)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте