Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
20:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Литературном музее Днепра откроется выставка очень необычных картин

В Литературном музее Днепра откроется выставка очень необычных картин

Автор очень необычных картин – днепровский художник, воин и в прошлом – сотрудник правоохранительных органов Андрей Токарь.

Его художественная техника – необычна, но очень интересна. Все картины словно выходят за рамки полотна. Их можно смотреть не только глазами, но и ощущать пальцами.

Среди сюжетов – удивительные пейзажи, образы красивых животных и рыб, философские и исторические сюжеты.

В 2020-м году Андрей Токарь уже проводил персональную выставку, которая вызвала большой резонанс. Об этом рассказывал Городской сайт.

А сегодня, 24 января в 15 часов в Литературном музее (пр Яворницкого, 64) откроется его новая выставка, о чем в музее рассказали следующее:

«Запрошуємо 24 січня 2024 р. о 15:00 до музею «Літературне Придніпров’я» на відкриття персональної виставки дніпровського художника Андрія Токаря.

У музейні залі представлені великі об’ємні панно у техніці, яку сам автор називає «рельєфна графіка». Андрій Токар з родини з художніми традиціями, хоч і не має фахової мистецької освіти. Сам вчиться, експериментує з матеріалами.

У творчому доробку художника можна знайти: алюзії на античні та біблійні теми; гумористичні і трагічні сюжети з глибоким підтекстом і яскравою символікою; анімалістичну складову з фантастичними та стімпанк мотивами.

А що було б, якби не існували коні? Чи не могла б сама Європа стати викрадачкою бика? У яких часових вимірах живуть Пегас і Єдиноріг? Ці та багато інших питань ставить художник своїм глядачам, надаючи можливість сформувати свою творчу відповідь.

Дружина митця – Олена – пише вірші до картин, розкриваючи та поетично доповнюючи їх зміст.

Війна внесла важливий вектор у творчість Андрія Токаря. У його картинах важливу роль займає тема подвигу, героїчної боротьби військових за Україну. Художник створює та демонструє свої роботи для того, щоб показати світу прагнення миру через нашу Перемогу.

Картини Андрія Токаря сповнені українським незламним оптимізмом, вмінням бачити яскраві кольори навіть під час трагічних доленосних історичних миттєвостей.

Запрошуємо вас насолодитися цікавою творчістю самобутнього художника!».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте