Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
22:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На пр. Слобожанський грабіжник напав на жінку: вдарив та відібрав телефон

На пр. Слобожанський грабіжник напав на жінку: вдарив та відібрав телефон

Увечері 13 січня поліцейські отримали інформацію про грабіж на проспекті Слобожанському.

Невідомий громадянин вдарив жінку та забрав у неї мобільний телефон. Найближчі екіпажі відразу стали на пошуки злочинця.

За кілька хвилин інспектори побачили схожого за прикметами чоловіка неподалік від місця злочину. Його зупинили, опитали та провели поверхневу перевірку. У громадянина виявили два смартфони, один з яких був схожий на викрадений. Згодом потерпіла впізнала нападника та свій телефон.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Із ймовірним грабіжником працює слідчий. Особу перевіряють на причетність до інших злочинів.

У Нацполіції повідомили, що за скоєння пограбування поліцейські повідомили про підозру 42-річному дніпрянину, неодноразово засудженому за майнові злочини. Злочин трапився 13 січня близько 21:00. Повертаючись додому, біля будинку на Батумській до жінки підійшов невідомий чоловік. Нападник ударив потерпілу по голові та вихопив з її рук сумку з мобільним телефоном. Після чого втік.

14 січня злочинцю повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж, скоєний в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 10 років позбавлення волі. Триває слідство.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Раду  (17.01.24 07:16): А кажуть, що немає кого на фронт відправляти... Відповісти | З цитатою
Горожанка  (17.01.24 04:24): А чего морду лица замылили? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті