Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 06 мая 2024
03:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские фигуристы достойно представили Украину на чемпионате Европы

Днепровские фигуристы достойно представили Украину на чемпионате Европы

Вчера вечером София Голиченко и Артем Даренский вошли в десятку лучших спортивных пар в произвольной программе.

Городской сайт рассказывал о трудной подготовке нашей пары к чемпионату Европы под взрывы вражеских ракет.

С учетом этого и других проблем, выступление наших фигуристов следует признать достойным.

Напомним, что София и Артем стартовали на чемпионате Европы 10 января в короткой программе, показав 12-й результат. А вчера они стали 10-ми в произвольной программе.

Об этом подробней сообщает Суспильне. Спорт:

«На Євро-2024 з фігурного катання відбувся перший розіграш нагород. Завершився турнір у спортивних парах, участь у якому взяла й збірна України.

На континентальній першості у литовському Каунасі у змаганні спортивних пар Україну представляли Софія Голіченко та Артем Даренський. Цьогорічне Євро український тандем розпочав виступом у короткій програмі: посіли 12-те місце (52.95 бали) та відібралися у довільну.

У довільній програмі український тандем отримав 101.42 бала. З цим результатом Голіченко та Даренський посіли у довільній програмі 10-те місце. За сумою двох виступів Софія й Артем здобули 154.37 бала та завершили змагання на підсумковому 11-му місці.

Чемпіонами Європи у турнірі спортивних пар стали представники Італії – Лукреція Беккарі та Маттео Гуарісе. За підсумками двох виступів фігурісти випередили Анастасію Мєтьолкіну та Луку Берулаву з Грузії.

Євро з фігурного катання. Турнір спортивних пар

Лукреція Беккарі / Маттео Гуарісе (Італія) – 199.19 бала

Анастасія Мєтьолкіна / Лука Берулава (Грузія) – 196.14

Ребекка Гіларді / Філіппо Амброзіні (Італія) – 195.68

...

  1. Софія Голіченко / Артем Даренський (Україна) – 154.37

Як прокоментували свій виступ українські фігуристи?

В ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт за підсумками двох виступів Голіченко та Даренський розповіли про помилки у довільній програмі та оцінили власні результати на турнірі у Каунасі.

Артем Даренський:

"Якщо порівнювати з челенджером, то прокат дуже гарний, але бали зовсім не ті. Бо коли катали на челенджері, то там судді трішки інакше рахують. А [на Євро] є те, що ми зробили непогано і те, до чого ми були не готові, тобто рівні. Складно робити підтримки, обертання, якщо не знаєш технічних правил. А оскільки у нас немає технічної судді в парі, це досить складно зробити. Тому доводиться виїжджати на змагання і дізнаватися на такому досвіді, як воно".

"Не могли розминутися з французькою парою на розминці? Не люблю, коли йде така напружена ситуація: хто і що хоче зробити та найшвидше. Можна спокійно вийти і все зробити. Це не те, що я засуджую щось. На підкруті, коли ми заїжджали, слідкували за польською парою — вони їхали на підкрут, і я не побачив французів. Тобто ми їх оминали, і я вже в останній момент побачив. Таке буває, це нормально".

"Низькі оцінки за компоненти? Гадаю, що будемо міняти програму. Це зовсім не наша програма, не наш стиль. Оскільки довільна програма — стара, ще Лілія Батутіна нам ставила, коротка хоч і нова, але ми не встигли доробити багато моментів. Будемо дороблювати та ускладнювати".

Софія Голіченко:

"Ми робимо все самі, немає у кого запитати про рівні тих же обертань, парних елементів".

"Помилки на обертанні? Так [поставили трішки пізно], змінили кінцівку, ускладнили її. І ще не встигли доробити її, мало прокатів було з цим обертанням".

"На другому викиді була помилка. У цілому ж — задоволені, підкрут поставили третього рівня, досить непогано.

Не могли розминутися з французькою парою на розминці? [Польська пара] їхала на підкрут, ми дивилися на них і не помітили французів. Трішки збило".


Gorod.dp.ua на Facebook.


Таня  (12.01.24 19:34): Срамота! Я не хуже на льду могу... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте