Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
07:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Воины-«холодноярцы» стали участниками перформанса на Говерле

Воины-«холодноярцы» стали участниками перформанса на Говерле

На склоне высочайшей горы Украины провели необычную творческую акцию, в которой участвовали фотографии героев 93-й бригады «Холодный Яр».

Этим перформансом фотохудожник из Ивано-Франковска Ярема Стецык увековечил героизм, силу и мужество украинских защитников.

Подробней об этом в 93-й Отдельной механизированной бригаде «Холодный Яр» рассказали:

«На Франківщині на схилі гори на фоні Говерли та Петроса провели мистецький перформанс із використанням фотографій воїнів 93-ї бригади Холодний Яр. На заході сонця світлини холодноярців за допомогою проєктора відобразили на вершинах Чорногори. В цей час колядники заспівали колядки. 

Автор перформансу Івано-франківський митець Ярема Стецик таким чином вшанував з товаришами героїзм, силу та витривалість українських воїнів. Він підкреслив, що холодноярці та сили оборони в цілому захищають не лише рідну землю, а й українську культуру та національну ідентичність, а також традиції та обряди, що обʼєднують кожного українця.

«Для неба, для фронту, для них .. для нас. Любимо, тримаємо найближче, хочемо співати до вас і з вами! Хочемо, щоб ви були в горах, хоч на трохи, хоч через нас. Гори люблять вас і передають види та звуки вам!» - сказав Ярема Стецик».

Фото со страницы 93 бригады. 








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте