Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
12:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ракетомоделистов Днепра наградили президентскими премиями

Ракетомоделистов Днепра наградили президентскими премиями

Специальными премиями отмечены наши чемпионы мира по ракетомоделизму и авиамоделизму.

Несмотря на войну и связанные с ней проблемы, спортсмены Днепра и области продолжают успешно выступать на международной арене. В их числе – и представители технических видов спорта. Городской сайт рассказывал о победах на чемпионатах мира и Европы наших мастеров ракетомоделизма и авиамоделизма.

Теперь они награждены специальными премиями Фонда экс-президента Леонида Кучмы «Украина».

Об этом сообщили в Днепропетровском областном центре научно-технического  творчества:

«Колектив закладу щиро вдячний Президентському Фонду Леоніда Кучми "Україна", в особі пані Дарки Оліфер, за підтримку розвитку позашкільної освіти науково-технічного напряму.

Фонд "Україна" відзначив грошовою премією вихованців КЗПО "ДОЦНТТ ТА ІТУМ" ДОР", Чемпіонів світу з ракетомодельного спорту Родіона Струзмана і Софію Фісун та вихованця авіамодельного гуртка ЦНТТД та УМ м. Марганця, Чемпіона світу з авіамодельного спорту, Івана Трусова.

Також Фонд подарував вихованцям ракетомодельного гуртка КЗПО "ДОЦНТТ ТА ІТУМ" ДОР" акумуляторний дриль - шуруповерт.

Пишаємося нашими вихованцями і керівниками гуртків Ігорем Волкановим та Михайлом Серебряковим. Нових досягнень і нових перемог задля розквіту нашої України!».

Репортаж на TV можно посмотреть здесь.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Гагарін  (29.12.23 08:34): Піздно пити боржом коли печінка вже розклалась.
Як можна розвити те що як раз саме зараз як і усі роки незалежності зухвало та інтенсивно знищується ворожим до України та Українців червоним, коммуністичним керівництвом?
А зараз вже піздно, спеціалісти знищені роками невиплати "зарплат", коммуняка-керівник називає більше ніж гідною зарплатнею розкрадену шляхом підлогу та підробки документів мінімалку яка начебто гарантована державою, унікальне устаткування перетворене керівництвом заводів на металлобрухт, ліквідні корпуса заводів несподіванно стали приватною власністью однієї з родин керівництва і здаються у оренду, неліквідні перетворені на руіни, склади розкрадені та потім спалені і єдине чого бажає червоне керівництво привласнити ще й державну землю на якій усе це стоїть.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте