Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
03:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» одержал третью подряд победу в Еврокубке

БК «Прометей» одержал третью подряд победу в Еврокубке

На условно домашней площадке в Риге наши земляки уверенно обыграли турецкий «Бешикташ» - 89:70.

Эта победа стала для «прометеевцев» третьей подряд и шестой в 11 играх Еврокубка этого сезона. Похоже, команда постепенно выбирается из кризиса.

Кстати, в прошлом сезоне Еврокубка «Прометей» тоже не лучшим образом провел первый круг, набрав рекордный ход только во втором.

Об игре с «Бешикташем» в БК «Прометей» рассказали:

«Прометей» розпочав програму домашніх матчів другого кола групового етапу Єврокубка, прийнявши на «Арені Рига» турецький «Бешикташ». Підопічні Ронена Гінзбурга зуміли здобути перемогу із рахунком 89:70.

«Прометей» з перших хвилин зустрічі спробував зіграти у свій баскетбол та відірватися від супреника, однак команди постійно обмінювали ривками протягом усієї першої половини матчу. Першу 10-хвилинку виграли «титани», а другу – гості з Туреччини, що привело до зовсім незначної переваги «червоно-білих» перед великою перервою (45:40).

А ось уже в другій половині команді Ронена Гінзбурга таки вдалося досягти бажаного. Посприяло цьому вилучення головного тренера «Бешикташа» Душана Алімпієвича. Керував командою до завершення матчу українець Дмитро Болдаєв. У підсумку в третій чверті гостям вдалося набрати лише 10 очок, що дозволило «Прометею» встановити комфортну різницю в рахунку, а вже у четвертій чверті спокійно завершити матч, довівши його до перемоги.

Найкращими гравцями матчу стали центровів «Прометея» Таі Одіасе, який набрав 16 очок та зробив 10 підбирань та Онджей Балвін із 17 очками, 9 підбираннями та 3 асистами.

Для «Прометея» ця перемога стала шостою в 11 турах Єврокубка і третьою домашньою перемогою поспіль.

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург прокоментував перемогу в матчі з «Бешикташем» (89:70) на післяматчевій пресконференції.

– Перш за все, я знаю, що вчора та сьогодні вранці по Україні було випущено багато ракет. Дуже шкода через це, і я сподіваюсь, що ми хоч трохи зробили людей щасливими. Сподіваюсь, ця війна закінчиться. І в Ізраїлі також.

Щодо гри, думаю, це була наша найкраща гра. Ставлення до гри, захист. Сподіваюсь, гравці розуміють, що ось ця різницю між тим, що бути нормальною командою та хорошою командою – це наш захист. Сьогодні був хороший захист, мені це сподобалося. Респект гравцям. Ми маємо продовжувати

Клавелл зіграв сьогодні лише три хвилини. Він все ще неготовий до гри?

– Так, він неготовий. Він не грав шість місяців. І поки що неготовий, йому потрібен час. У нас дуже багато захисників, іноді навіть занадто багато. Ми маємо вирішувати, хто гратиме, а хто ні, хто більше, а хто менше. Баскетболісти знають, що всі мають викладатися на 100%, коли грають. І я впевнений, що Клавелл набере форму найближчим часом і ми матимемо ще одну силу.

Сьогодні Ткаченко провів хороший матч, особливо в захисті. Що скажете про це?

– Я багато говорив з Іваном. Тепер він також виходить на позиції «четвірки», що дає йому більше ігрового часу. Він знає, що в деяких матчах він гратиме більше, в якихось гратиме менше. Але зіграв він добре.

Вже цієї суботи, 16 грудня, «Прометей» проведе матч Латвійсько-естонської ліги проти БК «Талінн Калев». А у Єврокубку наступний поєдинок буде для «титанів» виїзним – 20 грудня українська команда зіграє проти «Лондон Лайонс».

Фото БК «Прометей».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте