Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
09:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДЮЦ «Штурм» - стала робота і нові перспективи, незважаючи на провокації

ДЮЦ «Штурм» - стала робота і нові перспективи, незважаючи на провокації

22 листопада 2023 року рішенням міської ради Комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацький центр «Штурм» Дніпровської міської ради передано у підпорядкування управлінню освіти департаменту гуманітарної політики ДМР.

Наріжним каменем такого рішення є рекомендації МОН щодо створення міжшкільних ресурсних центрів для викладання предмета «Захист України» (термін реалізації 2022-2025 рр.), активізації роботи військово-патріотичних гуртків, у тому числі й під час змішаного та дистанційного навчання, запровадження для учнів 8-9-х класів факультативних занять (курсів за вибором) за напрямом «Захист України».

У процесі передавання закладу виявився прикрий факт, що з попереднім керівником закладу ще з літа 2023 року містом не подовжено контракт, і це є також наслідком прикрих обставин, про які "ми наразі не маємо бажання сповіщати громадськість, але, якщо буде такий суспільний запит, ми це зробимо без вагань", йдеться у повідомленні міськради. Факт відсутності керівника зумовив необхідність призначити нового керівника, який є фахівцем у галузі освіти та вже зарекомендував себе гарним кризовим менеджером.

Стало відомо, що в суботу, 2 грудня 2023 року група «невстановлених» осіб почала підбурювати викладачів, тренерів, а також відвідувачів ДЮЦ «Штурм» на несанкціоновані протести, розповсюджуючи свідомо викривлену та спотворену інформацію щодо «захвату» закладу та призначення некваліфікованого керівника. Далі є цитування, правопис і лексику оригіналу збережено:

«УВАГА! ВАЖЛИВО! Шановні батьки! В штурмівському колективі сталася прикра подія. Нашій Ірині Анатоліївні в серпні не продовжили контракт та звільнити з посади директора без пояснень та аргументів…. "новий директор" призначений не для розвитку закладу, а для його руйнування… Тому що новобудови вже дуже близько до нашого приміщення.… довіряйте інформації яку надаємо МИ, а не замовлені … У нас є лише 2 дні. Чекаємо всіх небайдужих сьогодні з 13:00 до 19:00 і завтра 9:00-19:00. Штурм-Перемога, вул. Гетьмана Петра Дорошенка,9. Штурм-Крокус, вул. Квартальна, 8)».

"Щиро повідомляємо, що для департаменту дійсно є важливим збереження рівня та слави закладу, його колективу, тренерського складу та вихованців! Тому призначений директор повністю відкритий для діалогу, готовий розʼяснювати правила й принципи подальшої роботи закладу, чим він і буде зайнятий відсьогодні!

Ми б дуже хотіли зберегти імʼя славетного «Штурму», але зʼясувалося, що цей бренд зареєстрований на попереднього керівника закладу особисто (!). Тож залишимо це на розсуд суду", - йдеться у повідомленні міськради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (05.12.23 08:34): Оч.гадко,когда взрослые дяди и тёти, в свои паучьи меркантильные разборки вмешивают детей.А чё вмешивают-прикрываются детьми.Фу.Фу.Фу. Відповісти | З цитатою
Vlad  (04.12.23 21:57): ///имя знаменитого Штурма, но выяснилось, что этот бренд зарегистрирован на предыдущего руководителя заведения лично/// тобто спочатку Штурм був просто як Клуб/громадська організація/, а потім він став КП при Мерії, як Центри "Лідер"... а взагалі 90% напряму в Штурмі це -Спорт і Мистецтво...
скоріше якщо вже кудись передавати, то в Департамент спорту та молоді... щось мутять...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (18)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті