Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
17:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Місця для сидіння, санвузол та сучасна система вентиляції. У Дніпрі в дитячому клубі «Фантазія» завершився ремонт укриття

|«« «« »» »»|

У Дніпрі тривають ремонти укриттів у закладах позашкілля та музичних школах, які розташовані в будинках ОСББ та ЖБК.

П’ять уже готові, ще п’ять будуть повністю готові до кінця цього року. Оновлення зазнало і сховище в ОСББ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ 68-68А». Через стінку від нього розташований дитячий клуб «Фантазія» КЗПО «Дитячо-юнацький центр «Лідер». Тут проходять заняття з сучасної хореографії та петриківського розпису, також працює гурток підготовки до школи.

«Було зроблено окремий вхід до укриття, яке є другим аварійним виходом. Також ми встановили резервні джерела освітлення, пожежну сигналізацію, систему оповіщення та систему вентиляції. Є місця для сидіння, санвузол», – зазначив Владислав Макарець, начальник організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення ДМР.

У Дніпрі заняття в дитячих гуртках проходять лише у закладах, які мають облаштоване укриття.

«Усі викладачі поінформовані про протокол дій у разі повітряної тривоги. Для організації навчального процесу нам дуже важливо, що був проведений такий ремонт в ОСББ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ 68-68А». Це сховище розташоване буквально через стінку від нашого закладу, тож у разі повітряної тривоги діти разом з викладачами дуже швидко зможуть переміститися до безпечного місця», – поділився Роман Нечепурук, директор КЗПО «Дитячо-юнацький центр «Лідер» ДМР.

Один з вихованців клубу – Іван. Хлопчик навчається в 5-му класі. У «Фантазії» займається танцями.

«Ми спускаємось до укриття кожен раз, як лунає сирена. Мої батьки знають, що тут я завжди в безпеці», – додав Іван.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті