Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский пес-волонтер отправляет на фронт уже седьмую машину

Днепровский пес-волонтер отправляет на фронт уже седьмую машину

Нашим защитникам на передовой продолжают помогать не только все сознательные украинцы, но и даже их домашние питомцы.

Среди таких хвостатых героев волонтерского фронта – известный уже во всей Украине пес Кокс. С первого дня Большой войны он вместе со своей хозяйкой, писательницей, волонтером, сотрудницей Музея АТО Анной Теряник собирает средства для покупки машин для ВСУ.

Совсем недавно Пес Кокс отправил на фронт шестую машину. Не прошло и нескольких недель, как Собачьи и Кошачьи войска готовы передать нашим защитникам уже 7-е авто!

Об этом поведал Пес Кокс:

«Доброго ранку, друзі! Дніпро на дроті.

Ми обіцяли цього тижня гарні новини. Тримайте!

Історія продовжується…

Під час Другої Світової в Польщі діяла розвідгрупа на чолі з українцем Євгеном Березняком. Професіоналізм молодого розвідника та його підлеглих врятував Краків, одне з найкращих польських міст, від нищівних бомбардувань. Поляки з вдячністю присвоїли пану Євгену Березняку, який згодом став генералом, звання Почесного громадянина Кракова.

Собачим & Котячим Силам пощастило під час сучасної війни зустрітися та подружитися з онуком видатного розвідника Максимом.

Максим Березняк разом з дружиною Тетяною створили потужну колаборацію з Собачими & Котячими Силами та зробили майже неможливе! Місяць пройшов з дня придбання попереднього буса, а ми вже представляємо наступний, сьомий, куплений для військової розвідки. Пан Максим Березняк власноруч оплатив автобус, а Собачі & Котячі Сили якраз встигли назбирали на всі інші витрати. Це перегін Volkswagen Multivan з Німеччини, оформлення пакета документів, красивезне фарбування, яке ми назвали "Джеймс Бонд", страхування, технічне обслуговування, ремонт ходової, заміна всіх мастил, діагностика паливної системи, заміна ременів та усунення недоліків тощо на загальну суму 2000 євро. Плюс ми з вами довели до потрібного військовим стану попередню автівку Daihatsu.

Ну і, звичайно, весь транспорт особисто відправляємо в зону бойових дій, звичайно, в ідеальному стані, та даруємо всю любов Собачих & Котячих Сил. Слава Україні!

І дякуємо, дякуємо мільйон разів за всі теплі слова підтримки, якими ви всі нас обдаровуваєте щодня.

Ваші Собачі & Котячі Сили на варті».

Фото со страницы Пса Кокса.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте