Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
02:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Кривом Роге удвоят количество Пунктов несокрушимости

В Кривом Роге удвоят количество Пунктов несокрушимости

Пережить возможные проблемы предстоящей зимой в Кривом Роге помогут более 200 таких пунктов.

Из них около 120 Пунктов несокрушимости уже готовы принять посетителей. А еще более 80 пунктов будут открыты с 1 ноября.

Об этом глава Совета обороны Кривого Рога Александр Вилкул сообщил следующее:

«Плюс 80 Пунктів незламності почнуть працювати з 1 листопада.

У Кривому Розі майже вдвічі буде розширена мережа Пунктів незламності. З 1 листопада відкриваємо додатково 80 Пунктів, всього буде понад 200 - з них 140 у закладах освіти та культури.

Сьогодні провів робочу нараду в одному з Палаців Культури щодо організації діяльності та комплектації Пунктів.

Ми вже з літа розпочали посилено готуватися до можливих блекаутів. На об'єктах інфраструктури встановлено більше 1000 генераторів різної потужності та створений резерв з палива для них. Робимо додаткові механічні укріплення – біг-беги, габіони, мішки з піском для підстанцій, котелень, насосних, кисневих блоків лікарень тощо. Взагалі, це - величезний комплекс робіт, що включає також і облаштування Пунктів незламності. Торік їх було 120. Зараз ми розширюємо мережу і 1 листопада відкриваємо додатково 80 Пунктів незламності, всього буде понад 200. 118 - у школах, ліцеях та гімназіях, 22 - у закладах культури, 10 - у відділеннях поліції, 5 Пунктів - на базі промислових підприємств і 46 пунктів обігріву та підзарядки гаджетів - в об'єктах бізнесу.

58 Пунктів вже обладнані системами супутникового інтернету «Старлінк». Цьогоріч з міського бюджету виділили кошти на придбання «Старлінків» для ще понад 80 Пунктів. Триває процедура закупівель.

Всі ми сподіваємося, що користуватися Пунктами незламності доведеться якнайрідше, дай Бог взагалі не доведеться, але ми повинні бути готові до будь-якого розвитку подій.

На кожному пункті у закладах культури та освіти, встановлені генератори, теплові гармати, медичні аптечки, передбачені куточки для матері та дитини. Пункти працюють цілодобово, у всіх Пунктах незламності, що розташовані у закладах освіти та культури, є укриття - вони або вже підготовлені, або ж роботи на завершальному етапі».

Фото со страницы Александра Вилкула.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте