Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
23:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

100% готовності до холодів – черговий по місту перевірив терцентр і Пункт незламності

100% готовності до холодів – черговий по місту перевірив терцентр і Пункт незламності

Перевірили монометри, вентиляційні та димові канали, а також зробили повну промивку системи опалення у відділі Дніпровського міського територіального центру, що у Центральному районі.

Ще у 2021 році тут повністю реконструювали всю систему опалення та зробили його індивідуальним. У теплогенераторному відділі замінили 2 котли, яким тоді виповнилось 20 років, на нові італійські.

«Також нам замінили вузол обліку та лічильник газу, встановили додаткове насосне обладнання та повістю автоматизували теплогенераторну. Таким чином вона працює в залежності від погоди на вулиці, і ми можемо економити на енергоресурсах. Крім цього, щомісяця перевіряємо роботу сигналізаторів загазованості. До цієї реконструкції в нас дійсно було прохолодно і наші підопічні не раз скаржились, тож ми дуже раді, що в нас провели такі роботи», – прокоментувала заступниця директора, начальниця відділу Дніпровського міського територіального центру у Центральному районі Юлія Міняйло.

Про те, що дійсно стало тепліше, каже і Людмила Миколаївна. Вона понад два роки відвідує цей терцентр. Ходить на лікувальну фізкультуру, різні масажі, арттерапію. Також отримує гарячі обіди. А віднедавна в'яже для наших ЗСУ килимки для сидіння.

«Наш терцентр дійсно змінився, і зовнішній вигляд покращився, і всередині. Та і в цілому тут тепло перебувати, чудова атмосфера, і я вдячна владі за те, що підтримують нас, адже такі центри необхідні людям поважного віку», – прокоментувала підопічна терцентру Людмила Мірошниченко.

Крім цього, приміщення готове і до будь-якої надзвичайної ситуації – закупили генератори, аби було і тепло, і світло.

«На сьогодні всі наші заклади соціального захисту готові до холодів на 100%. Там, де є власні котельні, теж провели необхідні роботи. У деяких закладах виконали поточний ремонт: десь оновили теплоізоляцію, а десь модернізували систему опалення. Також усі заклади та установи забезпечені генераторами та портативними зарядними станціями у разі довготривалого відключення світла, аби працівники мали можливість працювати за будь-яких умов, а підопічні – комфортно перебувати у наших центрах», – прокоментував заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР Едуард Підлубний.

Також він перевірив готовність Пункту незламності по вул. Тополиній, 33. Цьогоріч тут оновили приміщення та встановили пандус. У цілому для відвідувачів підготували дві комфортні кімнати, де може розміститись 30 людей одночасно. У пункті постійно працює медична сестра, яка зможе надати першу медичну допомогу. Для цього тут є всі необхідні медикаменти. У наявності і термопот на 50 літрів, і термоси з гарячою водою, запаси питної та технічної води, які постійно поповнюють. Є дитячий куточок з іграшками, розмальовками, полицею з книжками.

У пункті вже випробували генератори, також розмістили зарядні станції.

«Також у дворі закладу є подова піч, яка дозволить підігріти їжу, нагріти воду до чаю або кави для відвідувачів. У цілому на сьогодні всі пункти, які є на базах наших закладів, забезпечені необхідними матеріально-технічними засобами для їхнього функціонування», – додав Едуард Підлубний.

Адреси Пунктів незламності на базі закладів соціального захисту:

- Відділення щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, вул. Лоцманська, 22-А;

- «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра», вул. Тополина, 33;

- «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми», вул. Яскрава, 41;

- «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок», вул. Янтарна, 45;

- Дніпровський міський терцентр по Шевченківському району, вул. Панікахи, 95;

- Дніпровський міський терцентр по Індустріальному району, вул. Осіння, 11-Б.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте