Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України

У Дніпрі відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України

22 вересня Дніпропетровщина прийняла виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування. Головував його очільник Михайло Радуцький. 

Члени Комітету спочатку відвідали лікарні, аби побачити реальний стан справ. Далі зібралися на обговорення основних викликів й досягнень галузі. Народні депутати, профільний міністр Віктор Ляшко, обласна влада. Доєдналися керівники медзакладів, вишів. Про це повідомив голова Дніпропетровщини Сергій Лисак.

Серед головних тем – оснащення закладів, бюджет на наступний рік, виплати за програмою медичних гарантій. А ще реабілітація оборонців. Питання, якому на Дніпропетровщині приділяють особливу увагу.   В області створюють мережу з 5 центрів для комплексного відновлення військових. Один з них, у Кам’янському, вже працює. 

Голова облради Микола Лукашук повідомив, що підняв питання стосовно збільшення вартості пакетів НСЗУ. Особливо це стосується пакетів хірургічного профілю. Зараз кількість оперативних втручань постійно збільшується, адже сьогодні медзаклади Дніпропетровщини надають допомогу великій кількості пацієнтів не тільки з області, але з сусідніх регіонів. До нас в лікарні їдуть люди з Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької та Херсонської областей.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (25.09.23 09:17): Символично - под лестницей)))
А в чем смысл сего перфоманса?
Відповісти | З цитатою
Люда  (23.09.23 14:07): У меня вопрос:а для кого существуют бесплатные "пакеты НСЗУ",если человек с инвалидностью,живущий на пенсию,все оплачивает сам(не по собственной воле)?Что это за цирк и когда он закончится? Відповісти | З цитатою
вопрос  (23.09.23 13:36): а точно нужно было этих упырей тянуть в операционную? или это простому человеку туда нельзя - микробов и бацил принесет, - а эти упыри наоборот принесут только полезных микробов и бацил? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті