Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
21:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровському Планетарії відкрили виставку «Українського Пікассо»

У Дніпровському Планетарії відкрили виставку «Українського Пікассо»

Космічні картини 11-річного художника Максима Бровченка вражають поціновувачів мистецтва у багатьох країнах.

Максим Бровченко – хлопчик дивовижної долі. Він з дитинством страждає на синдром аутизму, але зміг за допомогою батьків розкрити в собі неймовірний творчий потенціал.

Вже кілька років він створює чудові картини на космічну та патріотичні теми. Він уже створив понад 200 картин, які експонувалися на виставках у багатьох країнах, у тому числі у США. Його називають "українським Пікассо". 

Своїм головним завданням нині юний художник вважає допомогу нашим військовим. За півтора роки Великої війни після продажу картин він зібрав понад 150 тисяч гривень та передав їх на потреби ЗСУ.

Його картини неодноразово експонувалися і у Дніпрі, про що раніше розповідав Міський сайт.

І ось Дніпровський Планетарій запрошує на нову виставку:

«ВИСТАВКА КОСМІЧНИХ І ПАТРІОТИЧНИХ КАРТИН МАКСИМА БРОВЧЕНКА

Відкрилася виставка космічних та патріотичних картин Максима Бровченка — маленького «українського Пікассо» з Бердянська.

Максим Бровченко — незвичайний юнак із синдромом аутизму, який малює неймовірні картини, а всі кошти від їх продажу передає на допомогу ЗСУ. Своїм мистецтвом Макс заробив для військових десятки тисяч гривень і навіть був відзначений нагородою від Президента України Володимира Зеленського за допомогу ЗСУ.

Юний митець є автором понад 200 художніх робіт і вже встиг отримати визнання не лише в Україні, а й закордоном: наприкінці 2022 року відбулася благодійна виставка картин Макса Бровченка у Бостоні (США).

Кожен охочий може доторкнутись до прекрасного та насолодитись особливими роботами юного митця про далекий Всесвіт та рідну Україну, які сповнені миром, любов’ю і добром на наших космічних сеансах.

Виставка триватиме до 15.10.2023 року».

Сюжет про виставку можна переглянути тут.

Фото та відео – Дніпровський Планетарій.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті