Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Енергетики ДТЕК відновили роботу електромереж після ракетної атаки Кривого Рогу

Енергетики ДТЕК відновили роботу електромереж після ракетної атаки Кривого Рогу

Аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно відновили електропостачання після вранішнього ракетного удару 8 вересня в Кривому Розі.

Станом на 17:40 відновлено роботу двох підстанцій, що постраждали від вибуху, та пошкоджену лінію. Енергетики приступають до робіт одразу, як отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС.

Вранці 8 вересня росія знов атакувала Дніпропетровщину. В результаті ракетного удару вибуховою хвилею було пошкоджено дві електропідстанції та 5 опор лінії електропередачі. Без світла залишилося 117 родин.

Аварійні бригади ДТЕК приступили до ремонту одразу після отримання дозволу ДСНС та військових. Працювало 4 бригади – 15 фахівців різного напрямку. Вони відновили роботу підстанцій, замінили пошкоджене обладнання та відновили більшу частину пошкодженої лінії електропередачі. Станом на 17:40 енергопостачання повернуто в усі житлові будинки.

Енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі роблять все можливе, аби максимально швидко усувати пошкодження після ворожих обстрілів. До робіт приступають відразу щойно отримують дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті