Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
21:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Свято в купальниках, квіти та подарунки: як успішно провести івент в аквапарку

Свято в купальниках, квіти та подарунки: як успішно провести івент в аквапарку
ілюстративне фото з відкритих джерел

Набридли одноманітні святкування свого дня народження або дитячих іменин вдома чи найближчому кафе? Зверніть увагу на більше креативні варіанти проведення часу з гостями – відвідин аквапарку. Адже там є все необхідне для успішного заходу: веселощі, кафе, зона відпочинку та навіть джакузі чи СПА.

Дрес-код – купальник

Немає причин переживати, що вдягнути на день народження, адже у випадку свята в аквапарку дрес-код надзвичайно простий: купальник, рушник і капці. У випадку проведення свята для дітей порекомендуйте батькам і власній доньці одягнути суцільну модель купальника, адже активна імітація хвиль та неспокійна вода в фонтанах можуть зіграти злий жарт з дівчинкою-підлітком у відкритому купальному ліфі на тонких зав’язках.

На відміну від активних дітей, дорослі не лізуть до хвилегенератора, надаючи перевагу спокійним джакузі або просторим басейнам без активної течії. Тому і купальник може бути яким завгодно – від відвертого бікіні до ісламського буркіні.

Доставка квітів в аквапарк

В якості сюрпризу можна замовити доставку квітів безпосередньо на місце святкування. Це стане справжньою несподіванкою для іменинниці незалежно від її віку. Попередньо обрати букет до смаку та запланувати вручення можна тут: https://flores-shop.com.ua/uk/, а кур'єр привезе обрану композицію точно в призначений час та місце.

Зверніть увагу, що більшість компаній, що пропонують доставку квітів, працюють в рамках Києва з містами-супутниками (Ірпінь, Буча, Бориспіль тощо). У випадку необхідності доставки букета до аквапарку в Броварах потрібно уточнювати у компанії її правила щодо карти покриття.

Аніматор від аквапарку для дитячих свят

Додати структуру дитячому святу та забезпечити додатковий нагляд за дітьми на воді допоможе аніматор, послуги якого можна замовити безпосередньо в аквапарку. У випадку зі святом на воді краще обирати співробітника закладу, адже він вже неодноразово проводив подібні заходи та має набір готових конкурсів та розваг у водній зоні для дітей різного віку.

Аніматор не тільки проконтролює безпеку вашої дитини та запрошених друзів на воді, а й запропонує ряд розваг, наприклад:

  • аналог пейнтболу з водними пістолетами;
  • спуск з гірок на швидкість;
  • хованки в дитячій зоні;
  • водний волейбол (для підлітків) та багато інших.

Незвичною цікавинкою для дітей та дорослих є бар прямо в басейні, де гості можуть перекусити, випити напої та відпочити на стільчиках, сидячи по пояс у воді.

Як запланувати свято заздалегідь

В першу чергу необхідно забронювати послуги аніматора, меню з кафе або бару на воді та внести передоплату за бронювання. Не забудьте попередити власних гостей або батьків діток, що будуть на святі, про необхідність взяти купальники, рушники та капці.

Обов’язково вирішіть питання трансферу до аквапарку. Для цього призначте точку збору або вже в самому аквапарку, або там, де ви зможете всіх забрати та доставити до місця святкування. Не забувайте, що саме ви несете відповідальність за безпеку дітей під час водних ігор перед їх батьками.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте