Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
00:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Укрзализныця» дарит новые бонусы постоянным пассажирам

«Укрзализныця» дарит новые бонусы постоянным пассажирам

УЗ запустила 2-й этап программы поощрения пассажиров «Залізні друзі».

Напомним, что эта программа была запущена полгода назад. Она предоставляет широкий перечень бонусов, скидок и приятных сюрпризов для тех пассажиров, которые часто пользуются услугами железных дорог.

Программа вызвала огромный интерес среди пассажиров, которые часто путешествуют.

Теперь запущен второй этап программы лояльности, о чем в УЗ рассказали:

«Укрзалізниця запускає 2-й етап програми лояльності «Залізні друзі» в застосунку!

Для тих, хто регулярно обирає саме залізницю для своїх подорожей, ми ще в січні започаткували програму «Залізні друзі»: кожен кілометр подорожі перетворюється на «обіймашки» від Укрзалізниці, які можна накопичувати у своєму профілі!

Відтепер «обіймашки» нарешті можна обмінювати на приємні бонуси від партнерів програми! До проекту долучились відомі вам гравці українського ринку: Uklon, WOG, Librarius, Планета Кіно, Kilogames, Idealist, ONE LOVE coffee та інші великі компанії.

Так, наприклад:

національна мережа кінотеатрів «Планета кіно» надає 40% знижки на сеанс у мережі за 2000 «обіймашок»: необхідна кількість бонусів нарахується автоматично всього за дві поїздки 2-м класом Інтерсіті+ від Києва до Львова!

сервіс замовлення перевезень Uklon надає 15% знижки на поїздку за 1500 «обіймашок» - поїздка 2-м класом Інтерсіті+ на відстань 750 км допоможе заощадити до 30 грн на таксі!

Librarius надає 15%-25% знижки на придбання книжок за 1500 та 2500 «обіймашок» відповідно - подорожуйте у купе на відстань 750 км та досліджуйте книжкові тренди!

Idealist-Coffee за одну поїздку 2-м класом Інтерсіті+ на відстань 500 км пропонує «Залізним Друзям» заощаджувати до 50% вартості 15 шт дріп-кави!

А у кафе ONE LOVE, що на Центральному залізничному вокзалі, можна отримати знижку 15% на будь-яку каву в дорогу.

Це ще точно не все: більше опцій дивіться у вашому профілі в застосунку в розділі «Залізні друзі - Пропозиції», а кількість партнерів ми плануємо збільшувати і надалі: не забувайте оновлювати застосунок, щоб не пропустити найцікавіше.

Крім того, ми змінюємо логіку нарахування "обіймашок" у застосунку: відтепер вони нараховуватимуться тільки на поїздки, здійснені безпосередньо власником акаунту, а не на всі придбані з акаунту квитки.

Завантажуйте чи оновлюйте мобільний застосунок за посиланням, щоб отримати більше можливостей та зробити свої подорожі приємнішими!».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Таня  (17.08.23 15:31): Куда деваются билеты на нижние полки? Только подходит время, когда можно заказать билеты, в наличии одни верхние полки. Перекупы рулят? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте