Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
09:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Оперный театр Днепра готовится к началу 50-го сезона

Оперный театр Днепра готовится к началу 50-го сезона

Старт юбилейного сезона намечен на День независимости Украины, 24 августа.

Но особенность праздника будет в том, что открытие 50-го сезона Днепровского академического театра оперы и балета займет не один, а сразу четыре дня.

Подробней об этом рассказал директор – художественный руководитель ДнепроОперы Константин Пинчук:

«Відкриття 50-го ювілейного сезону в «ДНІПРО ОПЕРА»!

Чотири дні справжнього мистецтва, чотири дні неперевершеного свята музики та танцю, чотири дні свята, яке неможливо пропустити. Саме так головний музичний театр Придніпров’я планує відкрити свій 50-ювілейний сезон.

24 серпня, в День Незалежності України, Дніпровський академічний театр опери та балету, відкриває 50 ювілейний театральний сезон. В цей день ми представимо концертну програму «Моє ім’я – Україна», в якій пролунають найкращі вокальні та симфонічні фрагменти класичної та сучасної української музики.

25 серпня «Дніпро Опера» запрошує всіх поціновувачів балетного мистецтва на балет «ЛІСОВА ПІСНЯ» на музику М. Скорульського.

26 серпня на сцені «ДНІПРО ОПЕРА», на честь відкриття ювілейного сезону відбудеться ГРАНД-КОНЦЕРТ, який акумулює в собі всі найяскравіші творчі сили театру: солістів опери, артистів балету, хору та симфонічного оркестру. Родзинками концерту стануть зіркові гості: національна гордість України, примадонна світової опери ЛЮДМИЛА МОНАСТИРСЬКА, всесвітньо відомий тенор КРІСТІАН БЕНЕДІКТ та багато інших зірок світової опери.

27 серпня на сцені «Дніпро Опера» буде панувати справжня класика – опера Дж. Верді «АЇДА». Вперше в нашій виставі головну партію Аїди виконає всесвітньо визнана найкраща Аїда сучасності, народна артистка України Людмила Монастирська. В партії Радамеса постане неперевершений Крістіан Бенедікт».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте